31.5.10

Και στην δικιά τους εφημερίδα, ούτε 14% δεν συγκεντρώνουν!

Στην πιο δεινή θέση των τελευταίων τεσσάρων ετών βρίσκεται πλέον η δημοτική αρχή του Δημήτρη Κοτσάκη, καθώς η απαξίωση όλων προς αυτήν, είναι εμφανέστατη! Τελευταίο παράδειγμα, η ηλεκτρονική δημοσκόπηση της εφημερίδας «ο Χρόνος», όπου το 13, 68% θα ήθελε να παραμείνει ο Δημήτρης Κοτσάκης και η παράταξη του στον Δήμο Κομοτηνής. Και να φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, ήταν και είναι ένα από τα προπαγανδιστικά όργανα του ιδίου και της ΝΔ.
Στο ερώτημα «Πως βλέπετε τις επικείμενες δημοτικές εκλογές;», το 44,44% των ερωτηθέντων απαντάει ότι «στον νέο Καλλικράτη να προωθηθεί ένα πνεύμα οικουμενικής διοίκησης με την συμμετοχή όλων», το 41,88% ότι θα ήθελε «μια νέα και άφθαρτη δημοτική αρχή με κομματική σφραγίδα που θα ξεκινούσε από την αρχή», ενώ μετά βίας το 13,68% απαντάει ότι θα ήθελε «την σιγουριά της υπάρχουσας δημοτικής αρχής με συγκεκριμένη αντίληψη λειτουργίας».
Άντε Δημήτρη μου, να τα μαζεύουμε σιγά σιγά! Σε πουλάνε κι αυτοί που τους θεωρείς δικούς σου…

3 σχόλια:

  1. «Μασόνοι, μασόνοι, κανένας δεν σας σώνει».
    Σταμάτης Μαρούδας

    Άδοξα τερματίστηκε πριν τη λήξη της θητείας του ο μεσαιωνικός μασονικός
    Μέγα-ιδεατισμός στο Δήμο Κομοτηνής.
    Χαιρετίσματα στην εξουσία τραγουδάει ο λαός.
    Η μασονία ποτέ δεν πεθαίνει, και να πεθάνει εμείς θα την θυμόμαστε.
    Danny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στην πολιτική κρίση ο λαός της Κομοτηνής τους μασόνους τους έκοψε τον 13ο μισθό σε ψήφους!!!!!!!.
    Οι πειρατικοί ψήφοι του 2004 έγιναν ψήφοι διαμαρτυρίας και κατακραυγής.
    Είδαμε χαΐρι και προκοπή για να ξαναψηφίσουμε το συνονθύλευμα του συνδυασμού των μασόνων, των βασανιστών του Ιωαννίδη των χωροφυλάκων των μετοίκων;
    Στο ίδιο σφάλμα δεν θα ξαναπέσουν οι ενεργοί Κομοτηναίοι πολίτες.
    Το κίνημα των ενεργών Κομοτηναίων πολιτών μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.
    Ο πολιτικός δημοτικός συνδυασμός «ΑΛΛΑΓΗ-ΝΈΑ ΠΟΡΕΙΑ» του κ. Βαβατσικλή, σύμφωνα με τις συζητήσεις στις αναρίθμητες «μικρές Βουλές» της πόλης εκλέγεται με μεγάλη διαφορά, αρκεί το μήνυμα που πήραν «αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» να γίνει πράξη.
    Από ότι αισθάνομαι δεν θα υπάρξει αντίπαλο ψηφοδέλτιο στον ψηφοδέλτιο «ΑΛΛΑΓΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».
    Άλλοι «αυτομολούν» στις σκοτεινές αίθουσες της οδού Αϊδινίου να διαλογισθούν με τον Ορφέα τι «μέλλει γενέσθαι», άλλοι πήραν το δρόμο για τα μπουντρούμια της οδού Μπουμπουλίνας και άλλοι «παλινοστούν» στη μητέρα πατρίδα για να βοσκήσουν τις αγελάδες προίκα, του συνδυασμού του κ. Κοτσάκη.
    Danny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Danny!!!! Ποιος είσαι εσύ; Στείλε κανένα email να έρθουμε σε επικοινωνία! Περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.