6.4.10

Αρνητικά απάντησε ο Αχμέτ Ιλχάν, να ηγηθεί ψηφοδελτίου για το Δήμο Κομοτηνής

Τις τελευταίες ημέρες το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με μειονοτικά στελέχη από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, με σκοπό την δημιουργία συνδυασμών τόσο για τον Δήμο της Κομοτηνής, όσο και για και γι’ αυτόν της Ξάνθης. Οι πιέσεις που δέχονται πολλά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ηγηθούν των ψηφοδελτίων, είναι πολλές αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν λέει το πολυπόθητο «ναι», γιατί απλά δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.
Στην Κομοτηνή πρόταση έγινε σε αρκετούς, αλλά όπως φαινόταν τα πράγματα η υποψηφιότητα του Αχμέτ Ιλχάν, του πρώην βουλευτή της ΝΔ, «έκλεινε» μέχρι πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, ο Αχμέτ Ιλχάν αρνήθηκε κι αυτός την πρόταση και έτσι το Προξενείο έχει στραφεί στην Κομοτηνή αυτή την στιγμή προς «δεύτερες» επιλογές, αυτήν την φορά από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Συνέπεια των παραπάνω, να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα πλέον στον δήμο της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.