28.3.10

Όπου Siemens και το «κεφάλαιο» της Ροδόπης


Είναι δυνατόν την ώρα που η Βουλή ξεσκονίζει, από την αρχή και σε βάθος, την υπόθεση της Siemens, η γερμανική εταιρία να παίρνει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει στη χώρα μας τις εργασίες σε μια πτυχή του υπό διερεύνηση σκανδάλου; Κι όμως είναι, καθώς ο πρώην υπουργός μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, την ημέρα που ψάχνανε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο γιατί το είχε σκάσει στην Γερμανία, υπέγραφε με τον τότε γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημήτρη Πλατή την απόφαση για την επανένταξη του τμήματος «Τρεις γέφυρες – Πειραιάς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου» στα συγχρηματοδοτούμενα έργα. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 92.047.898,26 ευρώ χωρίς ΦΠΑ! Η τραγική ειρωνεία; Τον Δεκέμβριο, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, εγκρίθηκε η συγκεκριμένη χρηματοδότηση…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/10 00:03

    Ολα παιδια του ζαμπλουτου Σταυροπουλου.Αυτος πρεπει να εξαφανιστει.Χορτασε,και ειναι ο δασκαλος των πεντε πιστολερο.Ηθελε να μας φερει τον Παπαδοπουλο,τον πρωην Νομαρχη Θεσσαλονικης,για περιφεριαρχη.Μεγας εργολαβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/10 00:03

    ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ και ΕΡΠΕΤΑ της παραεξουσίας.
    Καλά τα λές φίλε Ανώνυμε.
    Οι Σαλτιμπάγκοι και τα ερπετά της δεξιάς κάνουν βόλτες και νομίζουν ότι κοροιδεύουν τον κόσμο με τα κατορθώματά τους.
    Θεωρώντας ότι καλύπτονται από τους πολιτικούς τους φίλους έχουν ύφος χιλίων Καρδιναλίων.
    Παπαγιαννάκης Αντιδήμαρχος Μαρώνειας κατάλαβε ότι έπιασε ΠΑΤΟ η δεξιά και ο Υπουργός του και πρόλαβε να κάνει άλλη μια μετάταξη στο ΥΠΕΧΩ μέσα στις τόσες άλλες, προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη του και να είναι στο απυρόβλητο καλυπτόμενος και από τα δεξιά τομάρια του ΠΑΣΟΚ.
    Υπολογίζει βέβαια χωρις τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
    Εμεινε μόνος με τον ΕΣΑΤΖΗ και τον φίλο του τον Νομάρχη.
    Φίδι κολοβό!!!!!!!
    Ο Δήμαρχος Μαρώνειας νούμερο και μαιμού του Στυλιανίδη θα πάει εκεί που του αξίζει γιατί εκτός από τα καλά ελληνικά που ξέρει,καθώς και τα πτυχία που κουβαλάει μαζί με τον φίλο του το ΜΕΝΙΟ, είναι και γόνος μεγάλου πολιτικού της ΧΟΥΝΤΑΣ.Πρόεδρος κοινότητας....ντε ο μπαμπάς με ντοκτορά στην λαμογιά.
    Το μήλο κάτω από την μηλιά.
    Αμούτζας.Ερπετό που έφτασε εκεί που έφτασε φιλώντας κατουρημένες ποδιές και χειριζόμενος το νυστέρι με εξαιρετική επιδεξιότητα κατάφερε να αναριχηθεί, διαλύοντας την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, και κατάφερε να παραδώσει το Δημο Ιάσμου σε δεξιά χέρια προσπαθώντας να πείσει και να εκβιάσει τους αφελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ότι κουμάντο κάνει αυτός
    και πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο.
    Μαζί με το αρχικαθήκι τον Θεοχαρίδη οργάνωσαν όλη την μεγάλη απάτη για τις αποζημιώσεις των "πλημμυροπαθών" και αρκετών έργων του Δήμου.
    Είναι ο Γκρούεζας της υπόθεσης Μαυρογιαλούρου.
    Ολοι αυτοί είναι Δημόσιοι υπάλληλοι και εχουν γραμμένες τις υπηρεσίες τους (γιατί ούτως ή άλλως δεν πρόσφεραν τίποτε) και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι δουλεύουν.
    Ποιόν?? Τον εαυτό τους και τους παρατρεχάμεμούς τους.Εμάς όχι.
    Θα έπρεπε να είναι στον Ιδιωτικό Τομέα για να εχουν εξασφαλισμένη δουλειά, τώρα που θα φύγουν από τα πόστα, γιατί θα φύγουν θέλουν δε θέλουν, και να βγούν μαζί μας στο δρόμο για την κατοχύρωση του μεροκάματου.
    Μπουρδέλο κράτος με τις τσατσάδες που ανέθρεψες.
    Μην τους φοβόσαστε ρέ, κι ας προσπαθούν πιέζοντας με τους άλλους πολιτικούς τους φίλους να βάλουν τις υποθέσεις της λαμογιάς τους στο αρχείο.Θα βγούν όλα στη φόρα . Να ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
    Οπως και θα ξεσκεπαστούν και οι νεοδιοριζόμενοι διοικητές των Νοσοκομείων οι οποίοι φρόντισαν να μπουν αμέσων πρίν την ανάληψη των καθηκόντων τους και πινακίδες με το όνομά τους."ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΙΜΠΕΛ".
    Τα τούβλα να μας φέρουν τα πτυχία τους και τους μεταπτυχιακούς τους τίτλους απο το Πανεπιστημιακό ίδρυμα της ΒΕΑΚ ΘΡΑΚΗΣ.
    Μια βόλτα στο Νοσοκομείο θα σας πείσει.
    Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζει αυτά?
    και άν ναί γιατί δεν ενημερώνει και γιατί δεν παίρνει θέση???
    Συμβαίνει κάτι?
    Ρωτάμε ξέροντας ότι την απάντηαση θα τη δώσει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.