20.3.10

Ο Στυλιανίδης τα δίνει όλα για τον Παπαμιμίκο

Μετά τον Απόστολο Τζιτζικώστα και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ! Χωρίς φόβο, αλλά με περίσσιο πάθος ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ροδοπαίου πολιτικού, Παναγιώτης Χαλβατζής, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σ’ ένα ατελείωτο επικοινωνιακό ντεμαράζ τηλεφωνημάτων υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμικού, προσπαθώντας να επηρεάσει, με το όνομα του Στυλιανίδη, ωραίες κορασίδες και καθοδηγούμενους, άβουλους νέους!
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, μοιάζει να μην ακούει τα κελεύσματα της κοινωνίας για ανάγκη ύπαρξης προσώπων με καθαρά χέρια, ενώ παράλληλα αγνοεί εκείνους που ενοχλούνται στο άκουσμα μιας κομματικής νεολαίας που θα φέρει τα χαρακτηριστικά Ανώνυμης Εταιρίας! Άλλωστε ο ίδιος είναι μέρος αυτού του αισχρού συστήματος, που υπηρετεί και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος!
Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι ο Παναγιώτης Χαλβατζής μπήκε στο Πανεπιστήμιο (ναι είναι φοιτητής για όσους δεν το ξέρατε) από το παράθυρο, μαζί με δεκάδες στελέχη της ΝΔ στην Κομοτηνή όταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πήρε κυβερνητική θέση. Από την άλλη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε πολιτικά γραφεία, οργάνωνε πάρτυ στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας με εισπράξεις κάθε φορά δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς ούτε ένα επίσημο παραστατικό της εφορίας!
Κι όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του πιστού φίλου του, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ηλία Κουσκουβέλη! Βρε ούστ…

Γράφει ο Μιχάλης «I ‘m back» Κωνσταντίνου

1 σχόλιο:

  1. Πρώην Φοιτητής ΠΑΜΑΚ20/3/10 20:49

    Ακριβώς όπως τα γράφετε είναι για τον Παπαμιμίκο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κλέβανε και ότι stand έβρισκαν για να βάζουνε αφίσες της ΔΑΠ ώστε να φαίνονται όσο πιο πολύ γίνονται. Μέχρι και με τα stand της εθελοντικής περιβαλλοντικής όμάδας κλέψανε και μετά πουλούσε ο ίδιος του και τσαμπουκά στα παιδιά της περιβαλλοντικής (με άλλους 15 γύρω του...). Αυτά εν έτει 2003-2004...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.