6.2.10

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένη ... Σαρακοστή!


Σημερινή φωτογραφία έξω από τη Νομαρχία Ροδόπης! Με ... Χριστουγεννιάτικα δέντρα, προφανώς για να γιορτάσουμε τη ... Σαρακοστή!
[via Paremvasi]

2 σχόλια:

  1. Το έργο τέχνης της Νομαρχίας Ροδόπης είναι συμβολικό!!!!!

    Ο αστέρας Άρης…, , αποστέλλεται στον πλανήτη Πανδώρα, στον οποίο κατοικούν οι Navi, ανθρωποειδή με τρία μέτρα ύψος, γαλάζιο δέρμα κι έναν ιδιαίτερο πολιτισμό. Θα βρεθεί ανάμεσά τους ως κατάσκοπος των γήινων, όταν όμως γνωρίσει την εξωτική Νεϊτίρι, θα πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο στην αναπόφευκτη τελική σύγκρουση που δεν θ' αργήσει να ξεσπάσει, μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

    AVATAR, η γνωστή υπόθεση της ομώνυμης ταινίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/10 11:37

    Οι τρείς Μάγοι έφεραν δώρα, κλούβια αβγά. Τα τοποθέτησαν στη φωλιά του κούκου, θα εκκολαφθούν και θα πλημμυρίσει η Ροδόπη με ευρώπουλα, και έτσι πασχαλιάτικα θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων της κλωστοϋφαντουργίας Λαναρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.