30.1.10

«Θεϊκός άνεμος» (kamikaze) σε γαλάζια κεφάλια. Ή, αλλιώς, «αέρας στα μυαλά μας» (κι ας μας πάρει και τα κεφάλια)

Δεν… συμμερίζομαι τον πόνο τους, καθώς οι… γκάφες τους είναι ξένες προς το άτομό μου, αλλά… ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ! – ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!
Έχοντας πια (εκτός των ντιπ-για-ντιπ… εξωγήινων – ή αλλιώς… ούφο!) καταλάβει τι έκανε στην Ελληνική οικονομία το… απόκομμα που ψήφισαν (το οποίο, τελευταίως, έχει και ψευδαισθήσεις, αφού… αυτοκομπάζεται ως… «ιστορικό»!!! – αν κι εγώ θα το αποκαλούσα, στην καλύτερη περίπτωση… προϊστορικό), οι πιο λογικοί από αυτούς (αν υπάρχουν) σαφώς κι έχουν κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.
Εμείς δε, οι αποδέλοιποι, που δεν φταίμε σε τίποτε, αφού ψηφίσαμε οτιδήποτε άλλο εκτός της… ένδοξης παράταξης της εποχής του Cro-Magnon, έχουμε –αντιθέτως– δολοφονικές τάσεις. Γιατί, την απύθμενη βλακεία των 3-4 εκατομμυρίων νοματαίων, την πληρώνουν άλλα 6-7 εκατομμύρια! Κι ας μην την… παράγγειλαν αυτοί! Τους ήρθε… υποχρεωτικά, μαζί με το κουβέρ.
Το ωραίο είναι, ότι ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΙ από δαύτους, δηλαδή αυτοί στα… υψηλά πόστα (γιατί με κριτήριο το δείκτη ανοησίας τους διαλέγει ετούτους το… προϊστορικό τους απόκομμα) ονειρεύονται… μεγαλοφώνως και τηλεοπτικώς τη μέρα που ο λαός (τα 3-4 εκατομμυριάκια μπουνάκηδες, που λέγαμε πριν) θα τους ξαναστείλει στην «εξουσία» (και μάλιστα, χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη, αφού μόνον αυτό τους ενδιαφέρει, ωσάν κομπλεξικοί πιτσιρικάδες που είναι – κι ας έχουν περάσει την ηλικία συνταξιοδότησης οι περισσότεροι).
Μιλάνε, λοιπόν, όλοι για το «λαό» που θα τους ξαναστείλει στην «εξουσία», αγνοώντας μία μερίδα του λαού που, αν τους βρει νύχτα σε σοκάκι, θα τους… αφήσει εκεί που τους βρήκε, μέχρι να… φτάσει ο ιατροδικαστής! Ιδίως κάτι μικρούς στη ΔΕΥΑΚ, που θεωρούν ότι άνετα ένας νοματαίος που καταναλώνει 15 λίτρα διμηνιαίως, μπορεί να φτάσε τα 85 λίτρα, και μάλιστα… χωρίς να έχει ‘κονομήσει καμιά πισίνα! Φυσικά, οι πιο μάγκες νοματαίοι δεν πληρώνουν αυτές τις μέρες, εκτός κι αν διορθωθούν τα μπιλιέτα. Αλλά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι, ενώ δεν μπορούν να διοικήσουν… ορχήστρα δωματίου, μερικοί θέλουν τη μπακέτα της… συμφωνικής!!!
Στημένοι στη γωνία είναι μερικοί. Και μακάριοι (αφού δεν το ξέρουν κιόλας…). Κι όταν τελειώσουμε, θα έχουν χάσει δικαστικώς (ή… άλλως) ακόμη και την… επιμέλεια των παιδιών τους! Όσο φτάνουν τα μαντάτα, μαζεύονται. Πιο ευλαβικά κι απ’ τις… αποδείξεις του ΠΑΣΟΚ. Και μια ωραία μέρα (το πολύ ως το Μάρτη), τα μαζεμένα θα τους σκάσουν στην κασίδα! Και θα εύχονται να… τους την είχε ανοίξει κανείς πρωτύτερα!!!
Μιλάμε για μεγάλες τάσεις αυτοκτονίας, βρε παιδί μου… Τ’ είν’ τούτ’; Σωστοί… kamikaze!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.