30.1.10

Back Stage από την επίσκεψη της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή στην Κομοτηνή

Δείτε τα back stage από την επίσκεψη της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή στην Κομοτηνή, όπου ανακοίνωσε δέκα άμεσα μέτρα οικονομικής ανακούφισης και στήριξης του αγροτικού εισοδήματος, στα πλαίσια ημερίδας για τα αγροτικά προϊόντα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/10 18:37

    «Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα»
    Μόνο ο Αρκουδέας, θα μπορούσε να κάνει ζαπ… τους αρκουδόμαγκες.
    "Back Stage"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/10 23:49

    Ο Αρκουδέας, θα έλεγε στον αρκουδόμαγκα, κάνε Μήτσο πως κοιμάται ο παππούς με τη γιαγιά και θα σε δώσω μπαξίσι.
    Συνηθισμένος στο μπαξίσι ο Μήτσος ο αρκουδόμαγκας, και για να επιδείξει τις σεξιστικές του αρπάζει τη γιαγιά και μπάμ και κάτω.
    Ο Αρκουδέας βρίσκει την ευκαιρία, και περνάει τον χαλκά στον χαλαρό πια Μήτσο τον Αρκουδόμαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/10 00:00

    ΠΑΣΟΚΙΑ Η ΖΗΜΕΝΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ

    Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο», υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, απαντώντας σε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». «Από τις εμφανιζόμενες στο δημοσίευμα εγγραφές της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου προκύπτει ότι συστηματικά επεδιώκετο επαφή μαζί μου η οποία όμως δεν έλαβε ποτέ χώρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ημερολόγιο του πρώην ισχυρου άνδρα της Siemens καταγράφονται τουλάχιστον οκτώ εγγραφές για συναντήσεις, συσκέψεις στο νομικό γραφείο του κ. Παμπούκη, τηλεγραφήματα κοινωνικού περιεχομένου, γεύματα κ.ά. την περίοδο 2004-5.
    «Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο και τη Siemens και προφανώς με την διερευνώμενη υπόθεση», απαντά ο κ. Παμπούκης και... ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/1/10 00:03

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΜΠΡΑΣ Ο ΚΟΛΛΑΣ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

    ΦΤΟΥ ΡΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.