29.1.10

Δέκα άμεσα μέτρα στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, ανακοίνωσε στην Κομοτηνή η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή

Δέκα άμεσα μέτρα οικονομικής ανακούφισης και στήριξης του αγροτικού εισοδήματος ανακοίνωσε, από την Κομοτηνή, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, χαιρετίζοντας την ημερίδα με θέμα «Βαμβάκι –Καπνός στη Θράκη: το μέλλον των επιδοτήσεων και η πρόκληση των αγορών», που διοργάνωσε η νομαρχία Ροδόπης σε συνεργασία με αγροτικούς φορείς της περιοχής.
Παράλληλα, ανέφερε ότι οι προγραμματισμένες εισροές προς την γεωργία και τους παραγωγούς, θα ανέλθουν στα 5,5 δις ευρώ ως το τέλος του τρέχοντος έτους. Να σημειωθεί ότι το ανωτέρω ποσό, εξειδικεύεται σε ενισχύσεις 4,39 δις ευρώ, επιστροφή φόρων ΦΠΑ και πετρελαίου 260 εκατ. και οφέλη από την πολιτική για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης ύψους 880 εκατ. ευρώ.
Στην είσοδο της νομαρχίας την Κατερίνα Μπατζελή περίμεναν αγρότες συνδικαλιστές της ΠΑΣΥ, ενώ μετά την ημερίδα η υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτικών φορέων και συντονιστικών οργάνων αγροτών του νομού Ροδόπης.

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα, εδώ…
Ακούστε την εισήγηση της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή στο Web Radio της Piazza del Popolo, εδώ…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/10 22:39

    Θυμάστε την ... "ηρωική απόβαση" με τα τρακτέρ στον Πειραιά;



    "Βρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες με τα μπλόκα που έχουν γεμίσει την ηπειρωτική Ελλάδα, μήπως πήρε τίποτα το αυτί σας για κάποιους αγρότες από την ...

    Κρήτη, που πέρυσι τέτοιον καιρό είχαν κάνει "ηρωική απόβαση" με τα τρακτέρ στον Πειραιά; Τι είπατε; Ά, μάλιστα, κατάλαβα! Τότε είχαμε άλλη κυβέρνηση, όχι τη σημερινή...
    τη "δημοκρατική" (την ομώνυμη με το Ηράκλειο που μας καλοσωρίζει, όπως γράφουν οι ταμπέλες στην είσοδο της πόλης)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/10 22:42

    ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΣΤΑΖΙ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΑΣΙΝΟΚΚΟΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΜΨΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/10 14:14

    Οι αχόρταγοι αρκουδόμαγκες γλείφουν το τελευταίο μέλι στον πάτο του βαρελιού, αυτές τιε δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.