21.1.10

Μάγκες οι «αγροτοσυνδικαλιστές» της Ροδόπης! Κλείνουν την Δευτέρα το κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τους περισσότερους «αγροτοσυνδικαλιστές» της Ροδόπης, είναι γιατί ήταν απόντες όλα αυτά τα χρόνια και δεν διεκδίκησαν απολύτως τίποτα, αν και είναι στην πραγματικότητα οι πιο αδικημένοι. Μπορεί πέρσι και στα παρά πέντε να βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα (δες εδώ), αλλά αυτό έγινε μετά από 5 χρόνια ανοχής στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα!
Τώρα που οι περισσότεροι είναι «πράσινοι» έδειξαν ανοχή μόνο 100 ημέρες, λες και περίμεναν ότι μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα θ’ αλλάξει η καθημερινότητα τους ή λες και θα τους πούνε τίποτα οι «γαλάζιοι». Άλλωστε είναι οι ίδιοι που συνεργάστηκαν ανοιχτά με τον πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, με αποτέλεσμα να φτάσει το αγροτικό κίνημα της περιοχής σ’ αυτήν την θέση που είναι τώρα.
Δυστυχώς ορισμένοι ακόμα δεν κατάλαβαν ότι η αγροτιά δεν είναι μπίζνες, ούτε και πολιτική. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν τον τόπο τους να προοδεύει, να αποκτά κύρος, παρά μόνο δουλεύουν υπόγεια για το δικό τους όφελος, που σε αρκετές περιπτώσεις (μην πω πάντα) είναι εις βάρος της παράταξης.
Η Κατερίνα Μπατζελή στην Κομοτηνή
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλοι οι προαναφερόμενοι ήταν οι πρώτοι χειροκροτητές στην εκδήλωση της Κατερίνας Μπατζελή, απ’ όπου και η φωτογραφία, περίπου ένα χρόνο πριν στην Κομοτηνή (δες εδώ).

Διαβάστε περισσότερα:

Update: Δεν αναφέρομαι στους απλούς αγρότες, αλλά σ' αυτούς που τους υποκινούν. Τους μεγαλοτσιφλικάδες και τους «αγροτοσυνδικαλιστές» που έχουν φέρει σ' αυτό το χάλι το αγροτικό κίνημα...

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/10 17:06

    Ο ΚΑΙΡΟΣ Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010 ΜΠΟΡΕΙ ποτέ οι θύτες να ξεκαθαρίσουν το έγκλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/10 18:24

    Όχι και μάγκες οι ανθρώποι, παρακαλώ μην τους προσβάλετε, κουραδόμαγκες είναι.
    Δεν τους βλέπετε καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια, και είναι μες’ στη χαρά γεμάτη, γιατί λέει με την παρέμβαση παραγόντων συνήψαν δανεισμό 1 εκ. ευρώ υποθηκεύοντας τους 2 ορόφους των γραφείων της ΕΑΣ στην Αγροτική Τράπεζα για να εξοφλήσουν μισθούς και ημερομίσθια των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Οργάνωσης. Κατόρθωμα νομίζουν ότι έκαναν οι ανεπρόκοποι, θα τρέχει το δάνειο και τους βλέπω σε τσαντίρι να στεγάζονται στο μέλλον.

    ********

    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Αλέξανδρου Μπαλτατζή, και των συντρόφων του αγροτοσυνεταιριστών. Εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητη περιουσία άφησαν στους άσωτους κληρονόμους. Τι εργοστάσια, τι οικόπεδα τι αποθήκες, τι σιλό και βάλε κι’ άλλα μπάρμπα. Η τύχη τους σήμερα αγνοείται, πουλιούνται, υποθηκεύονται μεταβιβάζονται για εξοφλήσουν τα ελλειμματικά μπατακτσιλίκια τους. Εμ τη φήμη και την πελατεία που κληρονόμησαν, τα σπουδαιότερα κεφάλαια μιας επιχείρησης, που βρίσκονται;
    Εξανεμίστηκαν, τα πήρε ο παλιατζής και έφυγε. Μάθετε ότι ένας επιχειρηματίας από αρχαιοτάτων χρόνων, όταν θέλει να αγοράσει μια επιχείρηση, για τα πρώτα υλικά ή αϋλα κεφάλαια που ενδιαφέρεται και εξετάζει επιμελώς, είναι η φήμη, η πελατεία, οι οφειλές, και το υπάρχων έλλειμμα. Το τελευταίο είναι τα «δέκατα», ή κακοδιαχείριση δηλ. ανικανότητα. Αν δεν είναι «τζάμι» η επιχείρηση που λένε στο χωριό μου τα παρατάει και όπου φύγει-φύγει. Τι κοπανιστό αέρα θα αγοράσει ο ερίφης;

    **********
    Φτάσανε στο σημείο τα αφεντικά των Συνεταιριστικών Οργανώσεων να μετακινούνται με πολυτελείς λιμουζίνες mercedes, και μάλιστα με οδηγό και να τους κουβαλά τα ζαρζαβάτια στην αφεντικίνα.
    Σιγά ρε μεγάλοι, από τον γάϊδαρο κατεβήκατε και σε λιμουζίνες καβαλικέψατε.
    Που να πάει μπροστά το μαγαζί. Το παραμάγαζο μόνο μια χαρά πάει.

    ***********
    Που βρίσκονται οι εναλλακτικές σύγχρονες ανταγωνιστικές καλλιέργειες στη Ροδόπη που σας υποσχόταν; Τα πράγματα αλλάζουν, η πρόοδος είναι κυλιόμενη, δεν προσαρμόσθηκες ή δεν σε προσάρμοσαν φίλε αγρότη, χάθηκες μέσα στη ζούγκλα του ανταγωνισμού.
    Από λόγια «παχιών αγελάδων» Νομαρχών, Βουλευτών, Αγροτοσυνδικαλιστών πολλά, το αποτέλεσμα μηδέν στο μηδέν ίσον μηδέν στο «πηλίκιο».
    Για την ιστορία αναφέρω, ότι στη Κοζάνη εκτός από τις καλλέργειες του κρόκου, της τριανταφυλιάς της ροδιάς, από φέτος καλλιεργούν 6500 στρέμματα φακές σαν νοικοκύρηδες και προοδευτικοί που είναι οι Κοζανιώτες, έκαναν το διαλογιστήριό τους και το συσκευαστήριό τους και σήμερα προμηθεύουν την Ελληνική αγορά.
    Και προέκυψε η καλλιέργεια φακής από την έρευνα που έκαναν νέοι αγρότες-γεωπόνοι, και διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα είναι ελλειμματική σ’ αυτό το προϊόν σχεδόν 100%. Ανοιχτή αγορά, τόλμησαν για πρώτη χρονιά και πέτυχαν.

    ********
    Στη Ροδόπη όλοι μας είμαστε στρατηγοί, λείπουν οι φαντάροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/10 19:18

    ρε δημοκρατες, τιιιιι καθεστε λοιπον. στειλτε ματ και αρκουδεα, γνωστη συνταγη . εκει ρε να δειτε τι εστι αγροτια. πληρωνουμε τις μακιες του 2003 με τις συμφωνιες ντροπης στην εε. ξεχνατε ρεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/10 19:18

    Η απογραφή του 2011 και η πολιτική αμνησία κάποιων Νεοδημοκρατών που «ξεχνούν»…Οι επόμενες εθνικές εκλογές (του 2013) θα γίνουν με βάση την απογραφή του πληθυσμού το 2011. Ο ισχυρισμός που δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες έχει ομολογουμένως, λογική βάση: «Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι’ αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005. Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.»Συμφωνούμε ότι η παραπάνω φιλοδοξία/διαστροφή, βρίσκεται στο μυαλό πολλών μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχει ο εθνοκτόνος νόμος στην πατρίδα μας. Άλλωστε η κομματική λογική της «εξουσίας με κάθε μέσο» έχει εφαρμοσθεί ξανά στο παρελθόν και πάλι εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/1/10 19:50

    Η Τουρκία δεν αναβαθμίζει τυχαία το μειονοτικό που το προτάσσει ως το μείζον θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων με την χώρα μας. Μάλιστα επωφελούμενη την 29η Ιανουαρίου που οι γνωστοί κύκλοι πάνε να την καθιερώσουν ως την μέρα που απειλήθηκε ο τουρκισμός των μειονοτικών στην Κομοτηνή διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις με δορυφορικές συνδέσεις από Κομοτηνή, Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν οι γνωστοί εκπρόσωποι της συμβουλευτικής επιτροπής και των κύκλων των οργανωμένων δυτικοθρακιωτών του Εξωτερικού με στόχο την διεθνοποίηση ενός ανύπαρκτου ζητήματος για να απαλλαγούν από το δικό τους στίγμα των πογκρόμ της Κων/πολης το 1955 όταν καταστράφηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων της εκεί ομογένειας, θανατώθηκαν άνθρωποι, βιάστηκαν κορίτσια, βεβηλώθηκαν ιεροί χώροι συλήθηκαν τάφοι κλπ. Τίποτα από αυτά δεν διανοήθηκε να κάνει κανείς στην ελληνική Θράκη, απλά μετά την άδικη δολοφονία του Άγγελου Σολακίδη το 1990 υπήρξαν διαδηλώσεις και κάποια σπασίματα καταδικαστέα και αυτά από μερίδα θερμόαιμων σε βιτρίνες καταστημάτων μειονοτικών και όχι μόνο, που αποζημιώθηκαν. Εκείνα τα γεγονότα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν να τα αναβαθμίσουν και να μιλήσουν για την επέτειο των 10 χρόνων από το 1990. Τώρα, μάλιστα έχουν προγραμματίσει διήμερες εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα, στις οποίες θα επισκεφθούν όλα τα μεγάλα τουρκικά ΜΜΕ (τηλεοράσεις και εφημερίδες) προκειμένου να προπαγανδίσουν στηριγμένοι αποκλειστικά στο ψέμα και να σχηματίσουν στρεβλή εικόνα για την διαβίωση των ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, τους οποίους οι ίδιοι αποκαλούν «Τούρκους πολίτες»!

    Στόχος να γραφεί μια παραποιημένη ιστορία
    Ο «εορτασμός» αυτός, συνθλίβει την πραγματική ιστορία και θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο για την τουρκική προπαγάνδα στην Ευρώπη εις βάρος της Ελλάδας, αλλά αναμένεται πως θα χρησιμοποιηθεί και από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας, στην οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να συζητήσει ελληνοτουρκικά θέματα και φυσικά –όπως ο ίδιος έχει ξεκάθαρα δηλώσει- τις συνθήκες διαβίωσης των μειονοτικών της Θράκης για τους οποίους κόπτεται…

    Ο εορτασμός, όμως, της «επανάστασης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης», την υπονόμευσης του τουρκισμού του αυτόματα δημιουργεί την «εικόνα» πως στην ελληνική Θράκη υπάρχουν Τούρκοι, οι οποίοι υποφέρουν και πως προσπάθησαν να αποκτήσουν την «ελευθερία» τους ή την «ανεξαρτησία» τους. Αυτή η στρεβλή εικόνα, θα είναι και η χειρότερη που επιδιώκουν να καταφέρουν να περάσουν οι γνωστοί προβοκάτορες, οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται τη μνήμη των νεκρών (ο αγρότης βοσκός μουσουλμάνος αυτοκτόνησε με απαγχονισμό καθώς περίμενε την εκδίκαση της έφεσής του και στέρησε από τους Τούρκους πράκτορες την δυνατότητα να επενδύσουν στην δυστυχία του και να τον εμφανίσουν ως άτομο που υπέφερε από την Ελλάδα και αγανάκτησε, ενώ γνώριζαν πάρα πολύ καλά πως ο δυστυχής αυτός ταλαιπωρούνταν από επικίνδυνη ψυχασθένεια…) του αθώου θύματος του Άγγελου Σολακίδη, αλλά εν ονόματι της μνήμης του Σαδίκ που είχε πρωτοστατήσεις σε όλη αυτή την λογική επενδύουν στην παραπληροφόρηση με την προπαγάνδα και την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ.

    Υπεύθυνοι των εορτασμών πάντως δεν είναι τυχαίο ότι θα είναι και φέτος τα γνωστά μέλη της άτυπης αλλά παρούσας πάντα Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων» Δυτικής Θράκης, μέλη της οποίας είναι οι: Αχμέτ Μέτε (πρόεδρος και ψευτομουφτής Ξάνθης), Αχμέτ Χατζηοσμάν βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης (αναπληρωτής), Τσετίν Μάντατζη βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (αναπληρωτής), Ιμπράμ Σερίφ (ψευτομουφτής Κομοτηνής). Επίσης, συνδιοργανωτές εμφανίζονται οι: Μεχμέτ Χατζηχαλήλ (πρόεδρος της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης), Αντνάν Σελίμ (πρόεδρος της «Τουρκικής» νεολαίας Κομοτηνής), Σαμί Τοραμάν (πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Θράκης), Χαλίτ Χαμπίπογλου και Φερούχ Οζκάν και άλλοι.
    Μελαχροινή Μαρτίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/1/10 22:37

    Θέλουμε φακή
    Και γεμάτο
    Το βρακί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι θυμούνται κάθε Ιανουάριο οι κάποιοι αγρότες τα προβλήματά τους ? Οι φορείς που τους εκπροσωπούνκαι τους πληρώνουν αυτοί και εμείς ΠΑΣΕΓΕΣ κλπ δεν προτείνουν λύσεις στα προβλήματα που έχει ο κλάδος?
    Γιατί απαξιώνουν τους φορείς τους κάθε χειμώνα? Κάθε χρόνο εδω και πολλά χρονια ακούμε καποιους εκτραφεις και καλοζωισμένους ταχα εκπροσώπους των αγροτών να λενε τα ιδια πραγματα ''δεν παει άλλοο πειναν οι οικογενειές μας ....'' και να ξεχνουν τα προβλήματά τους μόλις τους δοθεί καποια επιχορήγηση 'η επιδότηση η χρηματική βοήθεια. ξεχνουν οτι κάποιοι απο αυτούς μονο απο τις επιδοτήσεις με ελάχιστη εργασία και αφορολόγητα κερδίζουν αρκετά εκατομμυρια ευρώ. Οι πραγματικοι καλλιεργητές της γης καθώς και οι μικροκαλλιεργητές αυτή την ώρα εργάζωνται στις επιχειρήσεις τους που είναι η γη τους και δεν έχουν ουτε τον χρόνο ούτε την διαθεση για ασκοπες κινητοποιήσεις που δεν τις περιμ΄ςνουν για να κερδίσουν .
    ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/1/10 17:56

    Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση που είχαν ο Μπόικο Μπορίσοφ, πρωθυπουργός της Βουλγαρίας με εκπροσώπους Ελλήνων αγροτών για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο των συνόρων. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός υποσχέθηκε...



    ...να προσπαθήσει να δώσει μια λύση στο πρόβλημά τους μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Για τη συνάντηση είχε ενημερωθεί πρώτα τηλεφωνικά ο Γ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/1/10 18:43

    Τέλειωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ με τους αγροτοπατέρες
    Τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε χθες το βράδυ (21-01-2010) η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» στη ΝΕΤ. Η συνέντευξη δόθηκε στην ακριβοπληρωμένη Άννα Παναγιωταρέα και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κύρτσο και Π. Λάμψια.
    Εντύπωση προκάλεσε η αντίδρασή της όταν την χαρακτήρισαν «παιδί της ΠΑΣΕΓΕΣ» …είπε χαρακτηριστικ η κα Μπατζελή ότι «είμαι παιδί μόνο της μάνας μου και του πατέρα μου» και όπως αποκάλυψε είναι έτοιμο το Νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι εκπρόσωποι των Αγροτών στα τριτοβάθμια όργανα (τύπου ΠΑΣΕΓΕΣ) θα εκλέγονται απευθείας από τους αγρότες!!! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η κα ΜΠΑΤΖΕΛΗ προανήγγειλε νέα εκπροσώπηση των Αγροτών και το τέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ!!!
    Σημείωση:Και για όσους σκέφτονται πονηρά… με τη δήλωσή της αυτή η κα ΜΠΑΤΖΕΛΗ απάντησε στα συντροφικά μαχαιρώματα της μέσα στο ΠΑΣΟΚ που άρχισαν να πριονίζουν την καρέκλα της!!!
    Κάτι γνωρίζανε οι αγροτοπατέρες, και χειμωνιάτικα κλείσανε το Εθνικό δίκτυο, τέρμα τα οφίτσιά τους οι λιμουζίνες και 4χ4 που τους περίμεναν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους μεταφέρουν στη Λεωφόρο Κηφισίας, 3 στο πολυτελέστατο μέγαρο της ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Τέρμα τα πολυτελή ξενοδοχεία με τα όλα τους και τα φαγοπότια με κάτι ψάρια να…..και ο λογαριασμός στον ταμία της ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Άιντε πίσω από το άροτρο, για να ξεβάψει η κόμη αλά Ερολ Φλύν.
    Τόπο στα νιάτα φιλαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/1/10 23:40

    Αυτος ο Μαρουφιδης ο αγροτοπατερας,και πνευματικος του Σκοπιανου,τι δουλεια κανει...τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/1/10 10:02

    Μετά από τρεις δεκαετίες εισροής κοινοτικού η αγροτική οικονομία είναι διαλυμένη. Δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο δεν βρίσκεται κάποιος να ξηλώσει τις σαπισμένες δομές στους συνεταιρισμούς και τις λοιπές αγροτικές οργανώσεις. Και να απομακρύνει την αριστοκρατία του αγροτικού χώρου που υπονομεύουν κάθε σχεδιασμό για αναζωογόνηση της υπαίθρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/1/10 10:19

    Η δουλειά του αγρότη και του κτηνοτρόφου είναι δύσκολη. Στη ζέστη και το κρύο, σε συνθήκες που θα έκαναν κάποιους από τους επικριτές τους να το βάλουν στα πόδια , μοχθούν χωρίς να εξασφαλίζουν συχνά, ούτε τα στοιχειώδη. Άλλο ο βολεμένος συνεταιριστής, ο παράγων με τις διασυνδέσεις στο κομματικό σύστημα , ο κομπιναδόρος που απομυζά τους πόρους. Και άλλο ο μέσος αγρότης που προσπαθεί να κρατήσει το μέτωπο του καθαρό, να ζήσει παλεύοντας με τη φύση και με το κράτος. Που μοχθεί μέρα νύχτα και στο τέλος τον ληστεύει ο μεταπράτης , που συναγελάζεται με την εξουσία.
    Αυτός ο αγρότης αξίζει το σεβασμό μας -αν μη τι άλλο. Όσο και αν επικρίνουμε –πολιτικά- την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε μορφές κινητοποιήσεων που δεν τον ωφελούν εν τέλει, άλλο τόσο οφείλουμε να τον τιμούμε γιατί κρατάει ζωντανή την άλλη Ελλάδα. Την αυθεντική Ελλάδα της υπαίθρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η δουλειά του αγρότη και του κτηνοτρόφου είναι δύσκολη. Στη ζέστη και το κρύο, σε συνθήκες που θα έκαναν κάποιους από τους επικριτές τους να το βάλουν στα πόδια , μοχθούν χωρίς να εξασφαλίζουν συχνά, ούτε τα στοιχειώδη. Άλλο ο βολεμένος συνεταιριστής, ο παράγων με τις διασυνδέσεις στο κομματικό σύστημα , ο κομπιναδόρος που απομυζά τους πόρους. Και άλλο ο μέσος αγρότης που προσπαθεί να κρατήσει το μέτωπο του καθαρό, να ζήσει παλεύοντας με τη φύση και με το κράτος. Που μοχθεί μέρα νύχτα και στο τέλος τον ληστεύει ο μεταπράτης , που συναγελάζεται με την εξουσία.
    Αυτός ο αγρότης αξίζει το σεβασμό μας -αν μη τι άλλο. Όσο και αν επικρίνουμε –πολιτικά- την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε μορφές κινητοποιήσεων που δεν τον ωφελούν εν τέλει, άλλο τόσο οφείλουμε να τον τιμούμε γιατί κρατάει ζωντανή την άλλη Ελλάδα. Την αυθεντική Ελλάδα της υπαίθρου .
    Cifci

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.