29.1.10

Δείτε ποσά επιδοτήσεων για τους αγρότες! Τα λεφτά στους τσιφλικάδες, στους δημόσιους υπαλλήλους και στους ημέτερους…

Σήμερα και λόγω της επικείμενης επίσκεψης της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή στην Κομοτηνή, σας παραθέτουμε τις επιδοτήσεις των αγροτών της Ροδόπης. Μέσα στην συγκεκριμένη λίστα (για τους γνωρίζοντες), μπορεί να διακρίνει κανείς τον ίδιο τον Α’ αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Κυριάκο Κρόκο, έναν δήμαρχο από το νομό μας, αρκετούς συνταξιούχους, δημόσιους υπαλλήλους, αρκετά μέλη οικογενειών (που παίρνουν ξεχωριστή επιδότηση), μεγάλες εταιρίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Η λίστα δείχνει μόνο όσους παίρνουν επιδότηση πάνω από 50.000 ευρώ και όπως βλέπετε, αυτοί είναι αρκετοί.
Οι μισοί απ’ αυτούς μάλιστα, πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις και στις διαμαρτυρίες των αγροτών στο νομό. Ελπίζουμε για πρώτη φορά αυτή η κυβέρνηση να τολμήσει. Να τολμήσει και να βοηθήσει τον μικρομεσαίο αγρότη, αυτόν που πραγματικά έχει ανάγκη και τότε να δείτε αν θα υπάρξουν μπλόκα. ΤΟΛΜΗΣΤΕ! (κλικ στις φωτογραφίες)

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/10 10:15

    Υπάρχει και μια άλλη λέξη γι αυτό, και δεν είναι ευρωπαϊκή.
    Λέγεται «κοτζαμπάσηδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/10 13:58

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΙΕΜΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΨΑΧΝΑ! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/10 17:44

    Πρώτο τραπέζι πίστα οι παχυλά επιδοτούμενοι μεγάλο-κοτζαμπάσηδεςπου έφεραν σε δίλλημα την πατρίδα μας και διέλυσαν το συνεταιριστικό και αγροτικό κίνημα. Οι νέοι αγρότες και αγρότισσες με τον σύγχρονο λόγο στα περιθώρια της αίθουσας. Ο Νομάρχης σαν εργαζόμενος στην ΕΑΣ Ροδόπης δεν μπόρεσε να σκεφτεί ότι στη σημερινή εκδήλωση την πρωτοκαθεδρία έπρεπε να έχουν οι νέοι αγρότες και αγρότισσες, που είναι και το μέλλον της πατρίδας μας.
    Μετά που να βρει άκρη ο Γιώργος Παπανδρέου με τους χοντροκαύκαλους της οπισθοδρόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/10 17:45

    Θέλω να μάθω στις επιδοτήσεις από 80.000 ευρώ και πάνω οι κοτζαμπάσηδες πόσα στρέμματα καλλιεργούν και πόση είναι η επιδότηση ανά στρέμμα , ανά κιλό δεν ξέρω πως δίνονται, για να ησυχάσω, γιατί θα τρελαθώ από τα νούμερα.
    Οι κοτζαμπάσηδες άνοιξη-καλοκαίρι, φθινόπωρο-χειμώνα είναι αραχτοί στις καφετερίες της κεντρικής πλατείας της Κομοτηνής. Πότε καλλιεργούν τα χωράφια τους και πότε συλλέγουν τους καρπούς των κόπων τους. Κύριο επάγγελμά τους το μάτι σε καλλίπυγους………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/10 15:33

    Αν αυτά τα νούμερα ισχύουν, τότε μιλάμε για την μέγιστη υποκρισία, έναντι των παιδιών με τα 700 ευρώ και έναντι των πολιτών που την βγάζουν με δυσκολία και βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους και το εισόδημα τους καθημερινά.

    Πρέπει αυτό να τελειώσει. Λυπάμαι για την κατάντια μας. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/1/10 02:20

    ήρεμα ρε σοσιαλισταράδες , αγρότης δεν είμαι , ένα ξερό μισθουλάκο παίρνω και μεγαλώνω παιδιά σε ένα χωριό της Μυτιλήνης , ο μισθουλάκος τελειώνει δέκα μέρες [ενίοτε και γρηγορότερα ] πρίν τελειώσει ο μήνας αλλά τα νούμερα αυτά στο χαρτί ούτε με εντυπωσιάζουν , ούτε με τρομάζουν , ούτε με εξοργίζουν ... γιατί ? Γιατί δε ξέρω το κόστος σε σπόρους, φυτοφάρμακα , καλλιέργεια , επισφάλεια της αγροτικής παραγωγής. ότι υπάρχουν κι εκεί κλέφτες δεν αμφιβάλλω αλλά όχι κι όλοι συλύβδην Αιδώς... σοσιαλισταράδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.