20.1.10

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συνεργάτης του Δημάρχου Κομοτηνής φέρεται ως υποψήφιος για την ΟΝΝΕΔ με την στήριξη της Ντόρας

Υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννης, εκτός του Γιάννη Σμυρλή, ο οποίος είναι και πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, φέρεται να είναι και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συνεργάτης του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη και του επικοινωνιολόγου Άγγελου Λάσκαρη.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει διατελέσει, μετά τον ορισμό του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος της ΟΝΝΕΔ Εξωτερικού, αλλά τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και πιο συγκεκριμένη της «Ευρωπαϊκής Προοπτικής», στην οποία τώρα είναι πρόεδρος (δες εδώ)! Παράλληλα προσφέρει μαζί με τον Άγγελο Λάσκαρη τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος επικοινωνίας στον Δήμο Κομοτηνής και τις δημοτικές επιχειρήσεις.
Για τις τελευταίες του υπηρεσίες μάλιστα (μαζί με τον Άγγελο Λάσκαρη), παίρνει 130.000€ από διαδικασίες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ του Δήμου για τεχνικές συμβουλές, ενώ παράλληλα ο έτερος της παρέας Άγγελος Λάσκαρης παίρνει και 9 μισθούς (από τις δημοτικές επιχειρήσεις) των 1.496 ευρώ τον μήνα!!! Δηλαδή 13.444 ευρώ στο σύνολο!!! Είπε κανείς τίποτα;;;

Στις εκλογές του Οκτώβρη ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, δούλεψε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και στήριξε. Ο ίδιος εμφανίζεται σε βίντεο στο YouTube (δες εδώ) να μιλάει υπέρ της υποψηφιότητας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Β’ Αθηνών.

Διαβάστε σχετικά:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/10 19:59

    Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

    «Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι», λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας. Και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου θα αποδειχθεί περίτρανα από τους πάσης φύσεως δήθεν «αντιρατσιστές», οι οποίοι καλούν σε συγκέντρωση για βελτίωση του νόμου περι ιθαγένειας. Άκου να δεις. Όλος ο λαός να αποδοκιμάζει το ανθελληνικό νομοσχέδιο, να ζητά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, τα γκάλοπ να δείχνουν πως το πολιτικό σύστημα δεν συμβαδίζει με τη θέληση του λαού, και όλοι αυτοί να τα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και να ζητάνε και τα ρέστα. Βελτίωση του νόμου περί ιθαγένειας. Όλοι οι μετανάστες να νομιμοποιηθούν. Τραγικό το θράσσος ορισμένων που θεωρούν πως τα πάντα τους ανήκουν. Μέσα στην οικτρή μειοψηφία τους ψάχνοντας συνοδοιπόρους από τριτοκοσμικές χώρες μιας και οι τελευταίοι Έλληνες τους έχουν γραμμένους, θα συγκεντρώσουν την μιζέρια τους στην Ομόνοια, στο κέντρο του προβλήματος δηλαδή για να εναντιωθούν στη θέληση του Ελληνικού Λαού.

    Και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους. Του κράτους που σε κάθε του ευκαιρία απαγορεύει τους Εθνικιστές, αυτούς που κατά τους «σοφούς» των ημερών μας βρίσκονται στο περιθώριο. Άκρως προκλητική λοιπόν η συγκέντρωση των ροζ μπολσεβίκων στην Ομόνοια. Ας απαντήσουμε όλοι οι Έλληνες στις 30 Ιανουαρίου με μια μαζική, δυναμική πορεία. Να δείξουμε στο σύστημα τα δόντια μας. Πως χιλιάδες Έλληνες αντιστέκονται. Πως χιλιάδες Έλληνες αγωνίζονται. Γιατί κάποιοι πρέπει να βάλουν τους μπολσεβίκους στη θέση τους σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/10 19:09

    Ωραία πράγματα και πολύ χρήμα.Παραδοξως εκτός από σας δεν μιλάει κανείς για τις προκλήσεις αυτές .Δεν πειράζει πλησιάζει η ώρα που θα κάτσει ο κάθε καταργάρης στον πάγκο του και θα φανεί πόσομπουκώθηκαν πολλοί για να σιωούν ή και για να πυροβολούν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.