26.1.10

Σοκ στην κοινωνία της Ροδόπης! Τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία!!!


Τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία γνώρισε το θέμα το οποίο ανέδειξε τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής, με τον αντιδήμαρχο του δήμου Αιγείρου να δαγκώνει συνδημότη του! Μάλιστα η δημοσιογραφική επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, που η εκπομπή της τεράστιας «δημοσιογράφου» - πρώην μοντέλου του Playboy Βάσιας Λόη, «Μεσημεριανό Express» ασχολήθηκε μ’ αυτό και του αφιέρωσε 6 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου!!! Βέβαια για την καλύτερη ενημέρωση πάνω στο θέμα, η Βάσια Λόη ζήτησε την γνώμη της αρχισυντάκτριας της εφημερίδας που ανέδειξε το θέμα. Οι κακές γλώσσες στην Κομοτηνή λένε ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν για εκπομπή … κοινωνικού ενδιαφέροντος!

2 σχόλια:

  1. Αυτός γιατί λύσαξε?
    Προείνω να αναρτηθεί πινακίδα έξω από το δημαρχείο Αιγείρου:
    "ΠΡΟΣΟΧΗ
    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΕΡΗΤΙΜΕΣ" ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤV
    ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.