17.12.09

Κλείνει το παγοδρόμιο; Έγγραφο από την αστυνομία κοινοποιήθηκε χθες στον Δήμο Κομοτηνής!

Έγγραφο από την αστυνομία, το οποίο ενημερώνει ότι το παγοδρόμιο στην πλατεία Κομοτηνής δεν έχει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και ασφάλειας, καλώντας παράλληλα τους υπευθύνους να αναστείλουν την λειτουργία του άμεσα, έχει στα χέρια του από χθες ο εισαγγελέας, ο Νομάρχης Ροδόπης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής.

Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε έπειτα από καταγγελία γονέα, για τον τραυματισμό του παιδιού του στο παγοδρόμιο της Κομοτηνής, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ο οποίος έδωσε την εντολή στην αστυνομία να πράξει τα δέοντα!
Το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης, δεν ξέρουμε. Πάντως μάθαμε ότι είναι έξω φρενών με τις δηλώσεις της προέδρου του «Ορφέα» Φελίνας Καζάκου, ότι «δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο παγοδρόμιο και ότι όλα είναι στην φαντασία ορισμένων».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/12/09 09:48

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.