4.12.09

Επίσκεψη Γιώργου Πεταλωτή σε Ειδικό Σχολείο και Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Γιώργος Πεταλωτής, επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους δασκάλους για τα προβλήματα αυτού και έδωσε την υπόσχεση ότι την επόμενη χρονιά να μπορεί ο ίδιος να πει κάτι περισσότερο, απ’ ότι διαπίστωσε στην επίσκεψη του.
Στην συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφθηκε και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Η πρόεδρος του συλλόγου Νατάσσα Λιβεριάδου συνομιλώντας μαζί με τον Γιώργο Πεταλωτή, ανέφερε ότι «ανεκπλήρωτος, αλλά κεφαλαιώδους σημασίας στόχος του συλλόγου είναι η δημιουργία και λειτουργία, στην πόλη της Κομοτηνής, ιδιόκτητης συγκροτημένης μονάδας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης, η οποία, οπωσδήποτε, θα διαθέτει και εγκαταστάσεις φιλοξενίας και οίκου ευγηρίας».
Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Πεταλωτή

[αναδημοσίευση από το Thraki24]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.