15.12.09

Η πρώτη παραίτηση υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός!

Παραίτηση υπέβαλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας, λίγο προτού ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για θέματα διαφάνειας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, υπήρξε διαρροή εγγράφων σύμφωνα με τα οποία είχαν γίνει διευκολύνσεις προς τρίτα πρόσωπα από τον υφυπουργό.

Ο Ντίνος Ρόβλιας είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ο υπουργός Επικρατείας βρήκε ανεπαρκείς τις εξηγήσεις του υφυπουργού, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Καρδίτσας να βρεθεί εκτός κυβέρνησης.
Τόσο απλά και τόσο εύκολα για ένα κατά τ’ άλλα μικρό «παράπτωμα». Πόσοι από εμάς δεν ζητήσαμε ή προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ρουσφέτι που ν’ αφορά το στρατό. Μεταθέσεις, αποσπάσεις, καλές υπηρεσίες…
Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Αν ήταν ακόμα πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, το συγκεκριμένο ρουσφέτι από υπουργό του, θα περνούσε στα ψιλά. Εδώ λεηλατήθηκε η Ελλάδα, οι κόποι εκατομμύριων Ελλήνων, υπήρχαν παρακολουθήσεις τηλεφώνων, ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου και δεν συγκινήθηκε κανένας. Περίμεναν να έρθει το παρά πέντε, στις εκλογές για να υπάρξουν παραιτήσεις και αποκλεισμοί από τα ψηφοδέλτια!

6 σχόλια:

  1. Παραμένει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Η τιμωρία του είναι ότι δεν είναι υφυπουργός πλέον;

    Εγώ όχι μόνο δεν βλέπω διαφορά προς θετική κατεύθυνση, αλλά βλέπω προς αρνητική. Γιατί αντί να ζητάει συγνώμη το ΠΑΣΟΚ... χαίρεται για τον Killer Γιώργο!!!

    Δεν ντρέπεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΎΘΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ "ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ "ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/09 16:12

    Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση! Έπρεπε να περάσουν πάνω από τριάντα μεταπολιτευτικά χρόνια για να μη θεωρούμε φυσιολογική και αποδεκτή πρακτική τα ρουσφέτια που βολευουν έναν εις βάρος όλων των άλλων; Μακάρι να έχει ο πρωθυπουργός τη δύναμη να συνεχίσει έτσι και εμείς θα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το πέρασμα της χώρας σε μια πιο δίκαια εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/09 16:56

    Για όσους θέλουν "σταύρωμα" καλύτερα να πάνε σε κανένα πολιτικό γραφείο έτσι για βόλτα.Οχι μονο του ΠΑΣΟΚ αλλα και της ΝΔ.Για κανένα καφέ ετσι να δούνε τι γίνεται. Καθίστε 10 λεπτά και απολάυστε να δείτε ποιοι ζητάνε ρουσφέτια.
    Α και φίλε Vassili για πες μας εσυ, τα χιλιαδες ρουσφετια που εκανε το συναφι σας με τα stage τα ξέχασες;Ουτε ενας απο τους βουλευτες σας δεν κουνηθηκε απο τη θεσουλα του.Αφήστε λοιπον τα περι ηθικής.
    Ο Παπανδρεου δεν αστειευται.Και ενα απο τους πρωτοπαλικαρα του το παραίτησε! Ετσι συμπεριφέρονται οι μεγάλοι πολιτικοί!
    Α,και διαβασε εδω να ξεστραβωθεις και να θυμηθει λιγο...http://www.topontiki.gr/Articles/view/269
    Εκνευριζομαι οταν οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ μιλανε πλεον για ηθικη.Τουλαχιστον εμεις τηρουμε αυτα που λεμε:μηδενικη ανοχη!Οχι λογια παπαλα!
    Ετσι για να ξεχωριζουμε...τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη...φιλε Vassili!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε... το ΠΑΣΟΚ έβαλε τα Stage στο δημόσιο. Τα ξεχάσατε; Και σιγά μην πήγαν "γαλάζια παιδιά" για ρουσφέτι.... 480Ευρώ το μήνα!!!

    Όσο για την μηδενική ανοχή, αν δεν το είχε κάνει θέμα το Τριανταφυλλόπουλος σιγά μην τον παραιτούσατε. Ότι φαίνεται μόνο... Virtual κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα έκανε θάλασσα με την προσπάθειά του να υπονομεύσει την προηγούμενη κυβέρνηση. Μπούμερανγκ του γυρίζουν όλα.

    Άντε διορίστε κάναν γενικό γραμματέα να υπογραφεί καμιά απόφαση να ξεκινήσει το δημόσιο να δουλεύει... και αφήστε τις ανοησίες να χαίρεστε γιατί είστε διεφθαρμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η" Καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται" και είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι άρχισε να αλλάζει στη πατρίδα,εκεί κάπου στην άκρη του Τούνελ υπάρχει κάποιο αμυδρό φως!Προς τι λοιπόν το μίσος και οι διαξιφισμοί Σας?
    Τα πάντα είναι θέμα χρόνου!Θα δείξει στη πορεία τι μέλλει γενέσθαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.