22.12.09

Προσωποποίηση της παρανομίας, ο Δήμος Κομοτηνής!

Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΕΛΤΑ», για την έλλειψη άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας του παγοδρόμιου! Μετά απ’ αυτό το ρεζίλι, μία συγνώμη από τους τοπικούς μας άρχοντες, θα ήταν το λιγότερο. Μέρες που είναι…

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης είναι τρομερά απογοητευμένος από την πρόεδρο του πολιτιστικού φορέα της πόλης μας Φελίνα Καζάκου! Την δυσαρέσκεια του την εκδηλώνει σε στενούς του συνεργάτες, ενώ σύμφωνα με κάποιους απ’ αυτούς τονίζεται ότι «ευτυχώς έρχεται και ο ανασχηματισμός»!
Διαβάστε σχετικά:
Έγγραφο της αστυνομίας «βάζει φωτιά» στο Δήμο Κομοτηνής! Τι θα κάνει τώρα ο εισαγγελέας;

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/12/09 20:12

    Πολλοι γνωριζαν, ο,τι το παγοδρομιο δεν ειχε αδεια,αλλα μουγκα,διοτι ο Κοτσακης θα εκοβε το επιδομα ειδικων συνθηκων, που τους χορηγει μηνιαιως.Αθανατη Ευρωπαικη Δημοσιογραφια,παραρτημα Ροδοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/09 22:17

    Ο ΓΑΠ κάλεσε τον αρχιεπίσκοπο στο υπουργικό συμβούλιο και καλά έκανε! Τα ΜΜΕ όμως και οι Συριζαίοι που ενίσταντο μανιωδώς κατά του Χριστόδουλου και τον κατηγορούσαν, επειδή τολμούσε απ' άμβωνος να εκφράσει τις απόψεις για τα εθνικά θέματα, μουγκάθηκαν; Μα, καλά σύμφωνα με αυτούς η παρουσία ιερωμένων στο υπουργικό συμβούλιο δεν μας εξισώνει με τους Ταλιμπάν; Ή θα δούμε τον Τσίπρα με τίποτε μεγάλους σταυρούς και μετάνοιες; Βεβαίως, τα ερωτήματα είναι ρητορικά. Δεν αντιδρούν, επειδή οι απόψεις του σημερινού αρχιεπισκόπου τους βολεύουν. Για άλλη μια φορά γίνεται σαφής η υποκρισία τους και ο αμερικανόδουλος χαρακτήρας τους. Δεν τους ενοχλούσε η "πολιτική εκτροπή" της παρέμβασης της εκκλησίας στα εθνικά θέματα, αλλά οι απόψεις του Χριστόδουλου. Αν ο Ιερώνυμος βγει και πει να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία, βάζετε στοίχημα πως τα αριστερά ΜΜΕ και ο Σύριζα θα τον δεχτούν ακόμη και για υπουργό εξωτερικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/09 22:34

    Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι υπό κατάρρευση...


    ταδε έφη ο κύριος Λοβέρδος!!!
    σοβαρά κύριε Λοβέρδο;
    το ασφαλιστικό σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση;
    δεν το έσωσαν οι λαθρομετανάστες;;;;;;
    έτσι δεν μας έλεγαν τα συντρόφια σας;

    Που είναι αυτοί που παραμυθιάζανε τον κόσμο τόσα χρόνια πως το ασφαλιστικό σύστημα στηρίζεται στους αλλοδαπούς;;;

    τελικά δεν μας έσωσαν;
    δεν μας έσωσαν...ή έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στα ήδη κατάλεηλατημένα ταμεία από πολλούς πολιτικάντηδες των τελευταίων 30 χρόνων;

    ένας ακόμη λόγος για να
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/09 22:54

    Tο δήθεν θύμα με τη σχισμένη σελίδα του "Κορανίου" δεν ήταν κοράνι) συνελήφθη ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας βιαστών !!!

    το θέμα εδώ:
    http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/blog-post_9697.html
    και εδώ:
    http://olympia.gr/2009/12/22/genocide-in-greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/12/09 12:02

    «Στην θάλασσα αν κατουρήσεις, στο αλάτι θα το βρεις» λέει μια παροιμία. και όπως φαίνεται ο κ. Δ. Κοτσάκης παρακατούρησε για 4 χρόνια τους δημότες. Ήρθε καιρός να γευτεί το αλάτι.

    @@@@@@@

    Η συμπεριφορά του Δημάρχου, που νόμισε πως εξουσιάζει τη πόλη και μπορεί να κάνει ότι θέλει παρά την βούληση και τις αρχές των δημοτών, τον οδήγησε στις παρατυπίες. Αιτία είναι η έλλειψη πολιτικής παιδείας εκ μέρους του (ο άνθρωπος δεν γνώριζε στοιχειωδώς ούτε πως λειτουργούν τα όργανα σε ένα απλό σωματείο, σε μια συνέλευση συλλόγου) και νόμισε ότι μπορούσε να «νομοθετεί» και να κάνει ότι γουστάρει.
    Όμως η υποτίμηση των δημοτών, η απαξίωση, η αχαριστία απέναντι σ’ αυτούς που τον ψήφισαν να ανέβει στην καρέκλα που κάθεται, ο αυταρχισμός, ο παραγοντισμός, οι μεθοδεύσεις, το ψέμα, η μυστική διπλωματία, συσσώρευαν σιγά-σιγά την δυσαρέσκεια που ήρθε και εκδηλώνεται κάθε μέρα –κάπως αργά ίσως, αλλά εκδηλώθηκε- με τις τελευταίες συζητήσεις που γίνονται για τον τραυματισμό περίπου 30 παιδιών στο παράνομο παγοδρόμιο.

    @@@@@@@@

    Με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα «υπό την αιγίδα τους» η «αγία τριάδα» έθεσαν και τους ΑΜΕΑ ανά το πανελλήνιο με την δήθεν κατασκευή του προεκλογικού campous στο Κόσμιο.
    Χωρίς εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις χωρίς μελέτες κτλ τα μεγαλεπήβολα έργα δεν υλοποιούνται . Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
    Από την άλλη προγραμμάτισαν την κατασκευή «μονάδας ανακύκλωσης αποβλήτων εκσκαφών» στο Κόσμιο.
    Δύο χρήσεις αντίθετες., η μια υγείας εκπαίδευσης, και η άλλη ριπογόνα.
    Πως συνδυάζονται αυτές οι δύο χρήσεις μόνο αυτοί γνωρίζουν!!!!!!!
    Όταν είναι προεκλογικές υλοποιούνται με τις έγχρωμες φαντασιώσεις τους.

    @@@@@@

    Η ομάδα «Ε» της Κομοτηνής έθεσε υπό την αιγίδα της και το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας, πρώτο μέλημά τους ήταν να βεβηλώσουν τη μνήμη της αειμνήστου αγωνίστριας Μελίνας Μερκούρη.
    Αιωνίας σου η μνήμη Μελίνα, ο Ορφέας σε αναζητά στον Άδη, εσύ Μελίνα αναπαύεσαι στον Παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/12/09 14:24

    Ο Δήμος μας τελικά έχει πολύ χρήμα που το βρήκε αλήθεια?50000 Ε κόστισε η αλλαγή πάγκου που υπάρχει εισερχόμενος στα γραφεία....είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/12/09 15:20

    Φανταστείτε σε τί χώρα ζούμε που μάλιστα υπερηφανεύεται ότι είναι και “δημοκρατική”… Συντριπτικά είναι τα αποτελέσματα όλων των ερευνών που δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παραμονή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας γιατί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά από την απτή και σκληρή πραγματικότητα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο λαός μας έχει αυτή την άποψη παρ’ όλη την “προοδευτική” προπαγάνδα καναλιών, κυβερνήσεων και πολιτικών κομμάτων που ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων στην υπηρεσία του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”.

    Την ώρα που η κυβέρνηση του Γιωργάκη, με τις ευλογίες μάλιστα και του “αντιρατσιστή” αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ετοιμάζουν τα μέτρα για να μας φορτώσουν στη πλάτη τους νέους “Έλληνες” (εξ… αφρικής και ασίας ορμώμενους), σε δημοσκόπηση της Kάπα Research οι Έλληνες ρίχνουν γροθιά στο στομάχι ολόκληρου του συστήματος.

    Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα της έρευνας το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων», το 51,6% των Ελλήνων απαντά ότι οι μετανάστες είναι «απειλή», ενώ το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί» και μόλις το 1,6% (!!!) απαντά «όχι και τόσοι πολλοί». Μάλιστα, για να καταλάβετε την κατάντια της ελλαδίτσας του 2010, είμαστε η χώρα στην οποία οι μετανάστες αισθάνονται ασφαλείς ενώ οι γηγενείς ανασφαλείς. Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» στη χώρα μας και το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.