22.12.09

Ακόμα ένας Θρακιώτης στην κυβέρνηση! Ο Γιώργος Ντόλιος υφυπουργός Εσωτερικών

Ο Γιώργος Ντόλιος θα ορκιστεί, υφυπουργός Εσωτερικών με απόφαση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και θα πάρει τη θέση του Ντίνου Ρόβλια ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως μέχρι και χθες το βράδυ φαβορί για την συγκεκριμένη θέση ήταν οι Λάμπρος Μίχος και Γιάννης Αμοιρίδης!
Ο Γιώργος Ντόλιος, οδοντίατρος στο επάγγελμα, εξελέγη βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009. Διετέλεσε δήμαρχος Φερών, ενώ επί δημαρχίας του ιδρύθηκε η πρώτη Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης του Νομού, δημιουργήθηκε το ομώνυμο ίδρυμα Θρακών και διοργανώθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών στις Φέρες.
Δείτε τον Γιώργο Ντόλιο, ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την περιοχή, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών τον 15Αυγουστο στην Κομοτηνή είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο είχε μετατραπεί σε κομματική φιέστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.