16.12.09

Η πρώτη μέρα της νέας Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στο γραφείο της

Μία μέρα μετά, απ’ ότι είχε σχεδιάσει, έδωσε το παρών στο γραφείο της η νέα Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δώρα Κόκλα, η οποία είχε συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για να την ενημερώσουν για τα τρέχοντα ζητήματα της Περιφέρειας.

Αμέσως μετά την άτυπη σύσκεψη που είχε, η Δώρα Κόκλα είχε μια συνάντηση με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ όπου συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Ακούστε τις δηλώσεις της Δώρας Κόκλα στο Web Radio της Piazza del Popolo, εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/12/09 23:14

    Κυρία Περιφερειάρχη

    Η μεγαλύτερη ανάγκη που έχει σήμερα, η Χώρα μας και η Ελληνική Κοινωνία, είναι η δημιουργία «Μικρών Ευέλικτων Επιχειρήσεων» από νέους επιστήμονες των σύγχρονων τεχνολογιών και δη της Πράσινης Ανάπτυξης. Αν υπάρχει θέληση από την πολιτεία μπορούν να δημιουργηθούν, σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα, ένα «νέο φυτώριο», μικρών στην αρχή επιχειρήσεων αλλά επιχειρήσεων με μεγάλη αποστολή, οι οποίες θα εξελιχθούν σε εξαιρετικές νέες ελληνικές επιχειρήσεις, που θα είναι από την αρχή δομημένες για να εξελιχθούν σε επιχειρηματικούς κολοσσούς με στόχο πρώτα την εσωτερική αγορά και στη συνέχεια την παγκόσμια αγορά.
    Υπάρχουν σήμερα εξειδικευμένοι επιστήμονες στις σύγχρονες τεχνολογίες ( Η/Μ, Μ/Μ, Αρχιτέκτονες, Γεωπόνοι, Δασολόγοι και πολλές άλλες ειδικότητες) που μπορούν να αναλάβουν τα αναπτυξιακά ηνία της χώρας μας για να χαράξουν το μέλλον της πατρίδας τους.
    Η νεολαία μας δεν είναι μόνο της «φραπεδιάς» όπως την χαρακτηρίζουν καλοθελητές, είναι μια νεολαία που μπορεί να προσφέρει πολλά, περιμένουν το κάλεσμα της πολιτείας.

    (Η σύγκρουση με τα οργανωμένα συμφέροντα δεν βλάπτει, ωφελεί όταν πρόκειται για τη νεολαία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.