1.12.09

Μήπως μπορούνε να μας πούνε…

…ποια είναι η δεσποινίδα της φωτογραφίας, ο δήμαρχος της πόλης μας Δημήτρης Κοτσάκης και ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Επένδυσης Γιάννης Μουρτίδης;;;
Αν δεν ξέρουν, είναι φυσιολογικό, καθώς την πληρώνουν να προσφέρει υπηρεσίες δημοσιότητας και επικοινωνίας, αλλά αυτή δεν πατάει ποτέ το πόδι της στην δουλειά! Βέβαια πληρώνετε κανονικά, καθώς είναι μέρος της συμφωνίας που έκανε η δημοτική αρχή της Κομοτηνής και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μαζί με τον ανεκδιήγητο Αμπντουλχαλήλ Ντεντέ.
Η εικονιζόμενη είναι η κόρη του τελευταίου, Εζρά Ντεντέ, υπεύθυνη τύπου και ενημέρωσης (τουλάχιστον στα χαρτιά) της προαναφερόμενης δημοτικής επιχείρησης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/09 15:44

    Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα μια φωτό της ΙΟΥΛΙΑΣ, που πκηρώνεται αδρά τρια χρόνια τώρα, ώστε να τη γνωρίσουν επιτέλους και οι συνάδελφοί της Δημοτικοί Υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/09 13:31

    Me tis mantiles pou na tis gnwriseis oles idies einai !!!!hmarton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.