25.10.09

Τίμησε την επιτροπή εκλογικού αγώνα, μετά φαγητού και οίνου, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Χθες, Σάββατο βράδυ και τρεις εβδομάδες μετά τις εκλογές, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που δεν μας είχε συνηθίσει, καθώς παρέθεσε τραπέζι στα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα, τα οποία στο σύνολο τους, βοήθησαν για την τελική νίκη του κινήματος στο νομό. Τα παιδιά του εκλογικού κέντρου, bloggers, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο νομάρχης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποψήφιοι βουλευτές … ήταν όλοι τους εκεί! Συζήτησαν χαλαρά για τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εκλογή του Σωκράτη Ξυνίδη στη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, ενώ τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν για το ποιος θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ…



7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/09 17:55

    Ευτυχως, ηταν αυτοι, και κερδισε το ΠΑΣΟΚ.Ειμαστε ευγνωμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/09 17:57

    ΤΟ ΚΟΛΟΠΡΕΣΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

    Eίναι γεγονός ότι η απόφαση της E.E. για τριμηνιαία επιτήρηση με ταυτόχρονο έλεγχο των δαπανών από τα κοινοτικά επιτελεία δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να αξιοποιήσει την επιτήρηση ως άλλοθι για την αποδοχή όλων των αντιλαϊκών μέτρων και νόμων που πρόκειται να πάρει. Kαι αποδεικνύεται περίτρανα το γεγονός ότι η λογική των ελλειμμάτων-λάστιχο, αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο της αστικής τάξης και των πολιτικών της εκφραστών, προκειμένου να εγκλωβίσουν τις λαϊκές μάζες, να ξεθεμελιώσουν και τα τελευταία εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα και να απομυζήσουν κάθε ικμάδα της εργατικής τους δύναμης.
    Στα πλαίσια αυτά η κυβέρνηση με πρόσχημα τη συγκράτηση των ελλειμμάτων και...

    του χρέους θα παίρνει όλο και πιο αυστηρά μέτρα, όπως φορολογικές επιβαρύνσεις, ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων, περιορισμό δημοσίων δαπανών και κυρίως Yγείας, Παιδείας, Πρόνοιας, αυξήσεις μισθών και συντάξεων στα όρια του επίσημου πληθωρισμού που λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης θα κυμαίνεται σε μηδενικά ποσοστά, κ.λπ., κ.λπ.

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/09 18:00

    ΩΣΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΡΕΣΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    Ο ΤΖΕΦΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΥΤΣΟΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/09 19:22

    Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Τίνα Μπιρμπίλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο...

    Ολοι γνωριζουν οτι η Τινα Μπιρμπίλη διαβαζε τα αρθρα του δρ Κουτσουκου στο PRESS-GR.blogspot.com και αλλου και τα αντεγραφε και τα παρουσιαζε για "δικα της"!!

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της μαζικης ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    ο δρ Κουτσουκος εστησε τις ψυχολογικες κοινωνικες συνθηκες καταρρευσης της δεξιας!!

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" γιατι οι Γερουλανοι τοσα χρονια ηταν παντελως ανικανοι να το φτειαξουν και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...μιλησε για νεα σεισαχθεια και σηκωσε ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του Πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι" ολοι τους βριζαν τον Γιωργο αλλα και τον δρ κουτσουκο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που υποστηριζε τον Γιωργο..??

    Αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες και οικονομικες θυσες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια...

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    Αν θελετε ο Γιωργος εχει μια ειδικη ψυχολογια-φοβια: δινει αξιωματα σε οσους τον βριζουν και εγκαταλειπει οσους τον στηριζουν!!

    Αυτη ομως η φοβια εχει και ημερομηνια λήξεως....η αχαριστία δεν εκτιμαται από τον λαό...

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Ο δρ Κουτσουκος εγινε ο "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

    Πολλοι νεοι τον εχουν προτυπο.
    Παπουδες και γιαγιαδες δακρυζουν οταν του σφιγγουν το χερι!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι οσοι τον γνωριζουν τον χαιρετουνε και τον αγκαλιαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!


    Αποτελεσμα?

    1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια. O DR KOUTSOUKOS EINAI ENAΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι" και υπεκυψε στις ορεξεις τους και ο Γιωργος λογω της φοβιας που εχει..

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11% που προξενησε ο ιδιος )!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/10/09 10:34

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.
    ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/10/09 10:54

    Ο Οκτώβρης του 1917 άλλαξε τον κόσμο, ο Οκτώβρης του 2009 θα αλλάξει την Ελλάδα; Ή θα είναι μόνο γιορτές και πανηγύρια, προκαλώντας τους απολυμένους του Λαναρά, τους απολυμένους stage και τόσες ταλαιπωρημένες κοινωνικές τάξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/10/09 12:00

    Πριν μια εβδομαδα παρασημα στων πρωην περιφερειαρχη, προχθές αρχιληγούρηδες και αρχιγλείφτες τα λουλουδια ο κωστας και αργυρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.