21.10.09

Ποδηλατοδρόμοι στην Κομοτηνή εδώ και τώρα!

Η Κομοτηνή είναι μια πόλη που έχει πάρα πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν ποδήλατο σε καθημερινή βάση και έχει ανάγκη από ποδηλατοδρόμους οι οποίοι θα ανεβάσουν κατακόρυφα το βιωτικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδό της. Αυτό δυστυχώς κάποιοι τοπικοί άρχοντες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Επίσης οι ποδηλατόδρομοι, μπορούν κάλλιστα με σωστή μελέτη, να χρησιμοποιούνται από συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα οι οποίοι χρησιμοποιούν ειδικό αμαξίδιο.
Στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό από μια ομάδα πολιτών, μία ηλεκτρονική δράση στο διαδίκτυο η οποία ονομάζεται «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ». Τα μέλη της σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να οργανώσουν ποδηλατοπορεία στην πόλη μας, για την διεκδίκηση του δικαιώματος των ποδηλατοδρόμων στην Κομοτηνή. Μέσα από το γκρούπ το οποίο δημιούργησαν στο Facebook, ζητάνε μια πρώτη επαφή για να δούνε εάν οι χρήστες του διαδικτύου συμφωνούνε με την διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος και αν παράλληλα έχουν κάποιες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν.
Δεκτές όλες οι παρατηρήσεις. Επισκεφθείτε το γκρούπ όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook στην διεύθυνση http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=49003072756

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.