25.9.09

Φοβούνται τις διαρροές προς το ΛΑΟΣ! Κρύβουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη, με εντολή Στυλιανίδη

Σήμερα το πρωί, παρουσία δικαστικού επιμελητή, δόθηκε εντολή να κρύψουν τις γιαγαντοαφίσες του Γιώργου Καρατζαφέρη με λινάτσες! Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παίζει το τελευταίο του χαρτί. Κάνουν τα πάντα οι φασίστες…
Αγοράζουν αξιοπρέπειες, πουλάνε ψεύτικα διλλήματα στον κόσμο, επιστρατεύουν τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους, αλλά δεν θα τους περάσει!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/9/09 16:22

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2% ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ..

    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΛΟΓΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΔΗΣΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ 3 ΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ 47% ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΔΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 41% ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ? ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ?

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΚΛΟΓΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ?ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η "ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ'ΤΟΥΣ
    ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.