2.9.09

Και ανορθόγραφοι εκεί στη ΝΟΔΕ Ροδόπης!

Δελτίο τύπου στις αρχαΐζουσες και παραληρηματικές ανακοινώσεις της ΝΟΔΕ Ροδόπης και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι σε μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ και του βουλευτή Γιώργου Πεταλωτή, εξέδωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, με το οποίο επισημαίνει και τα ορθογραφικά λάθη της … δεξιάς ανακοίνωσης. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:
Την ώρα που ακόμη και ο ίδιος ο «κουρασμένος» αρχηγός τους ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις εκλογές της οριστικής αποχώρησης της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα μας, οι αμετανόητοι κύριοι της ΝΟΔΕ Ροδόπης της Ν.Δ., μετά από 5,5 χρόνια πολιτικής απουσίας από τον τόπο και τα προβλήματα του, επέλεξαν τη μέθοδο της πόλωσης και των προκλήσεων για να δικαιολογήσουν έστω και την τελευταία στιγμή την ύπαρξη τους.
Με αρχαΐζουσες και παραληρηματικές ανακοινώσεις, που θυμίζουν την προφανώς αγαπημένη τους εποχή της Υ.ΕΝ.Ε.Δ. και του Ε.Ι.Ρ., επιτίθενται με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του βουλευτή Γιώργου Πεταλωτή. Όμως με αρχαίες εκφράσεις, γνωμικά και παροιμίες αντί επιχειρημάτων, παραδειγμάτων και στοιχείων, είναι βέβαιο πως όχι μόνο δεν μπορούν να διασώσουν την κυβέρνηση τους, αλλά δυστυχώς ούτε και την αξιοπρέπεια τους.
Οι ανακοινώσεις αυτού του ύφους και του ήθους μπορεί να είναι χρήσιμες στη ΝΟΔΕ, όταν θα κληθεί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της στην οργισμένη και προδομένη βάση της Ν.Δ. που θα ζητά εξηγήσεις μετά τη συντριβή στις επερχόμενες εκλογές, δεν αφορούν όμως το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, που με σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα και κυρίως με σύγχρονη και προοδευτική αντίληψη εργάζονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας και της χώρας μας.
Υ.Γ. προς ΝΟΔΕ 1: «Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα».
Υ.Γ. προς ΝΟΔΕ 2: Το ορθογραφικά σωστό δεν είναι «Επιμενείδιος Ύπνος», αλλά «Επιμενίδειος Ύπνος», γράφεται δηλαδή όπως ακριβώς και το «Ευριπίδειος Ύπνος».
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.