2.3.10

Δεν περνάει κρίση ο Δήμος Κομοτηνής! Δωρεάν ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη…

Την ώρα που η αγορά της Κομοτηνής «αναστενάζει» για ρευστό, την ώρα που οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία έχουν να πληρωθούν 1 χρόνο και οι συνάδελφοι τους στην ΕΑΣ Ροδόπης 18 μήνες, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας», προσφέρει ταξιδάκια στις γυναίκες εργαζόμενες στο Δήμο Κομοτηνής και το γραφείο του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Δωρεάν τριήμερο ταξίδι το σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, σε καλό ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν από το «φόρτο εργασίας»! Μάλιστα για να ξεδώσουν το βράδυ του Σαββάτου, βγήκαν και τα έσπασαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Κουμ Καπί, στην πιο ακριβή γειτονιά της Πόλης.
Ποιος πλήρωσε τα σπασμένα;;; Εσύ βέβαια μαλάκα Κομοτηναίε, καθώς όλα τα τιμολόγια κόπηκαν στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση και τα οποία υπέγραψε η πρόεδρος της Νίκη Μουστάκα!

Οι φωτογραφίες είναι από το
γλέντι των κοριτσιών στο Κουμ Καπί…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/10 17:40

    http://www.greekalert.com/2010/03/blog-post_6121.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/10 18:53

    τι κοριτσια ρε πιατσα?μεγαλοκοπελες ειναι ολες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/10 21:01

    Σε γελάσανε φίλε. Όλα τα stage και οι συμβασιούχες ήταν. Μπουμπούκια! Οι μόνιμες δε μασάνε πια. Ούτε τη Προεδρίνα ακολουθάνε ούτε και τα δωράκια του Κοτσάκη καταδέχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/10 18:30

    Με το Yeni Raki στο τραπέζι οι μπουμπούκες χτυπούσαν παλαμάκια τραγουδώντας,
    "Εις υγεία των κορόϊδων Κομοτηναίων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.