15.8.09

Και ο θείος Αχιλλέας Καραμανλής έπαιρνε λεφτά από την SIEMENS

Έντονες αναταράξεις στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του κειμένου της γερμανικής δίωξης κατά του πρώην ισχυρού άνδρα της «Siemens» Μιχάλη Χριστοφοράκου, αφού προκύπτει χρηματισμός του κόμματος της ΝΔ όταν ταμίας της ήταν ο Γιάννης Βαρθολομαίος. Και αν τα όσα προέκυψαν από το Μόναχο προκαλούν ερωτήματα και απορίες, η σημερινή αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» έρχεται να καταδείξει πώς λειτουργούσε ο «γαλάζιος» μηχανισμός. Από τα στοιχεία του ρεπορτάζ προκύπτει ότι προϊστάμενος του Γιάννη Βαρθολομαίου στην επιτροπή που παραλάμβανε τα χρήματα απ’ όσους ενίσχυαν το κόμμα της ΝΔ ήταν ο θείος του πρωθυπουργού Αχιλλέας Καραμανλής.
Από σήμερα αρχίζουν να καταρρίπτονται τα επιχειρήματα που προέβαλλαν επί μήνες οι επιτελείς της Ρηγίλλης, οι οποίοι έστελναν τον «λογαριασμό Χριστοφοράκου» εξ ολοκλήρου στον Βαρθολομαίο. Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ», ο «επόπτης του ταμείου» της ΝΔ ήταν ο Αχιλλέας Καραμανλής. Προφανώς, ο πρόεδρος του κόμματος έκρινε σκόπιμο να τοποθετήσει στη συγκεκριμένη (νευραλγική) θέση ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

1 σχόλιο:

  1. Η θεία της μπούλας? Αυτή που πήρε τα κομμάτια το κωλόχαρτο και τα μέτρησε για ψήφους για να βγει με διαφορά... ενός?

    Άσεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.