15.8.09

Για αβάντα στον «πεντάστερο» ήρθε ο «κουρασμένος»;

Με τη σημερινή επίσκεψή του στην Κομοτηνή ο Κώστας Καραμανλής προσπαθεί στην πραγματικότητα να κάνει «αβάντα» στον Ευριπίδη Στυλιανίδη που είναι και κουμπάρος του. Ο υπουργός Μεταφορών την έχει μεγάλη ανάγκη αυτή τη στήριξη εν όψει των εκλογών γιατί κινδυνεύει να μην εκλεγεί καν βουλευτής. Εδώ δεν εκλέχτηκε την προηγούμενη φορά, το 2007, που ήταν στα πάνω του και χρειάστηκαν πολλές ... προσπάθειες, ακόμη και η ανοχή του τοπικού ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσει να εκλεγεί αυτός βουλευτής με τη ΝΔ!
Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει μάλιστα στη Ροδόπη, διερεύνησε τις δυνατότητες να αλλάξει εκλογική περιφέρεια. Είτε να πάει στην Α’ Θεσσαλονίκης, είτε στην Περιφέρεια Αττικής αλλά διαπίστωσε ότι κι εκεί θα είχε μεγάλα προβλήματα. Έτσι, τώρα είναι αναγκασμένος να περπατήσει πάνω σε «νάρκες» στην Ροδόπη. Για να δούμε η σημερινή επίσκεψη Καραμανλή πόσο θα τον βοηθήσει...
Μαρίνος Πουλάκης

Διαβάστε σχετικά:

8 σχόλια:

  1. Αυτά να τα πείτε στον (νομάρχης σας) νομάρχη μας Γιαννακίδη και στον (βουλευτή σας) βουλευτή μας Πεταλωτή, για τη γκαστρωμένη νύχτα της 16ης Σεπτεβρίου 2007. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, κοροϊδα είναι βρίσκουν κατουρημένες ποδιές και το παίζουν όπως θέλουν. Και οι δύο συνέναισαν στην καλπονοθεία για πατριωτικούς λόγους. Με την ευκαιρία η Μεγαλόχαρη έκανε το θαύμα της, και ο Γιαννακίδης υποδέχθηκε τον κ. Κώστα Καραμανλή και ως πρωθυπουργό, ήταν η μεγάλη επιθυμία του τον Φεβρουάριο το 2004. Πώς εκφώνησε τον κ. Καραμανλή ο Γιαννακίδης. Θυμάσθαι; Θα χαρώ πολυ κ. Καραμανλή κατα τη διάρκεια της θητείας μου ως Νομάρχης των Ροδοπαίων να σας υποδεχθώ και να σας φιλοξενήσω και ως πρωθυπουργό.
    Η Μεγαλόχαρη κανέναν ταλαίπωρο διπλοπαιχνιδάκια δεν τον αφήνει να υποφέρει. Κοροϊδα πασοκάκια ε κοροϊδα πασοκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής με Subaru Trimbeca με τρία ισχυρά διαφορικά δηλ. με πα..ρια, ο Παπανδρέου με Lexus Υβριδικό με 2 διαφορικά σιλικόνης, δηλ. φουσκωμένα β...ζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και αντιδεξιός αξίζει ένα ταπεινό εύγε στον υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη. Είναι ο πρώτος Θρακιώτης πολιτικός που είπε τα πράγματα με το όνομά τους στο ΠΑΓΚΛΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΑΚΩΝ.
    Και συγκεκριμένα για της αδικίες που γινόταν σε βάρος του ακριτικού λαού της Θράκης, απο τους παλαιοελλαδίτες, αφου με οποιαδήποτε κυβέρνηση είχαν τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. george ch.15/8/09 19:53

    Αδικίες όντως! Άλλοι να πηγαίνουν στα μπουζούκια και στα ξενοδοχεία των 5 αστέρων και άλλοι εδώ με 3 και 60! Αλήθεια τα γυαλιά που φορούσε το πρωί η γυναίκα του η Γιούλη στην εκκλησία πόσο κοστίζουν; Μήπως όσο τρεις συντάξεις;;; Σεμνά και ταπεινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/09 08:41

    Tους είδα στη τηλεόραση: καλοθρεμένους, καλογυαλισμένους μεσ΄ τ΄ ακριβά τους κοστούμια. Κορδωμένοι κι αναιδείς να προσκυνούν τα θεία και να σταυροκοπιούνται, να καμαρώνουν ύστερα για τα "έργα" τους και να βερμπαλίζουν ασύστολα πίσω απ΄τα ψηλά τους έδρανα.
    Για τίποτα δεν απόρρησα. Παρά μόνο για το "μαγεμένο" πλήθος που χειροκροτούσε, π΄ αγωνιούσε για ένα τους χαμόγελο, για μια χειραψία.
    Γι αυτό απόρρησα και πόνεσα κι εξοργίστηκα. Ως πότε ο αυτοεξευτελισμός του πλήθους, η δουλικότητα, η χωριατίλα, η συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του τίποτα;
    Αχ Λαέ μου ως πότε "θα πιαίνεις στον μονάρχην Αρταξέρξη που ευνοικά σε βάζει στην αυλή του και σε προσφέρει σατραπείες και τέτοια"; Ξύπνα "άλλα ζητεί η ψυχή σου. γι΄ άλλα κλαίει"
    Πόσο πεθύμησα λιγάκι ποίηση, λιγάκι επανάσταση, δυο τρία ΟΧΙ βρε αδερφέ και (παραφράζοντας)"τι ζωή χωρίς αυτά να κάμω;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σατραπεια

    Τι συμφορα, ενω εισαι καμωμενος
    για τα ωραια και μεγαλα εργα
    η αδικη αυτη σου η τυχη παντα
    ενθαρρυνσι κ'επιτυχια να σε αρνειται.
    Να σ'εμποδιζουν ευτελεις συνηθειες,
    και μικροπρεπειες, κι αδιαφοριες.
    Και τι φρικτη η μερα που ενδιδεις
    (η μερα που αφεθηκες κ'ενδιδεις),
    και φευγεις οδοιπορος για τα Σουσα,
    και πιαινεις στον μοναρχην Αρταξερξη
    που ευνοϊκα σε βαζει στην αυλη του,
    και σε προσφερει σατραπειες και τετοια,
    Και συ τα δεχεσαι με απελπισια
    αυτα τα πραγματα που δεν τα θελεις.
    Αλλα ζητει η ψυχη σου, γι'αλλα κλαιει.
    Τον επαινο του Δημου και των Σοφιστων,
    τα δυσκολα και τ'ανεκτιμητα Ευγε.
    Την Αγορα, το Θεατρο, και τους Στεφανους.
    Αυτα που θα στα δωσει ο Αρταξερξης
    αυτα που θα τα βρεις στη Σατραπεια.
    Και τι ζωη χωρις αυτα θα καμεις.
    Κ. Π. Καβαφης
    Για την αντιγραφή sirous
    Αφιερωμένο στον ανώνυμο 16/8/09 08:41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορία ψάλτου... κουάξ!

    Γίνεται να εκλεγεί ο Ευριπίδης, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ???

    Ιδού! (η απορία....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/8/09 22:27

    Πόσο θ άλλαζε ο κόσμος με περισσότερους sirous και λιγότερους Uli chris!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.