25.6.09

Κάθε μέρα ο δήμαρχος Κομοτηνής επιβεβαιώνει τον τίτλο του άσχετου!...

Απαντώντας στα όσα ισχυρίζεται ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης στο χθεσινό δελτίο τύπου του γραφείου του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Τάσος Βαβατσικλής δήλωσε τα εξής:
Ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης της επαρμένης αλαζονείας και του αυταρχισμού, αποτυπώνει σε κάθε κίνηση του, όπως και στο δελτίο τύπου της 23/6/2009 του γραφείου του, την πολιτική μηδαμινότητα του. Αποτελεί ζωντανό παράδειγμα στο «πως το λογικό γίνεται μωρία», όπως λέει ο Γκαίτε.
Κυριευμένος από τον τρόμο της κατάρρευσης, αναζητά σωσίβιο με ποικίλους μηχανισμούς στη δικαιοσύνη («η Εισαγγελική Αρχή στη ΔΕΥΑΚ, συνεχίζει την εναγώνια προσπάθεια της για να εξακριβώσει που πήγαν τα λεφτά») και στη μανιασμένη, ανήμπορη λύσσα του, προβάλλει όλα τα κουρέλια της καταθλιπτικής ανεπάρκειάς του («ο κωδικός των 900.000 ευρώ πρόκειται για τις αμοιβές 60 και πλέον εργαζομένων»). Πιστεύει ο άμοιρος, ότι μπορεί να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια με τη διόγκωση του ψεύδους («ο κ. Βαβατσικλής διασπείρει παραπλανητικές ειδήσεις»).
Γι’ αυτό ενώ πνίγεται, βλέπει ρόδινα όνειρα, ενώ καταρρέει, φαντάζεται ότι δυναμώνει και κυριαρχεί («ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας(;;;)»).
Έτσι αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο όλη την καταθλιπτική πνευματική του κενότητα. Πολιτικά ευνούχος και στερημένος ολότελα πλέον από δημιουργική δύναμη, πανικοβάλλεται από την ανήμπορη ασημαντότητά του και καταβάλλεται από φθονερή και άγρια εχθρότητα εναντίον όσων τον αντιπολιτεύονται.
Και για τη … σοβαρότητα των ισχυρισμών του.
Ο κωδικός δαπάνης των 900.000 ευρώ υποκρύπτει δόλο. Παράνομες συναλλαγές. Και αφού πρόκειται για τις αμοιβές (;;;) εξήντα και πλέον εργαζομένων (έχουν προσληφθεί ή θα προσληφθούν και με ποια διαδικασία) θα περιμένω την άποψη (και τις ενέργειες) της Διεύθυνσης Τ.Α. της Περιφέρειας και της Επιτρόπου, πριν απευθυνθώ στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο ΑΣΕΠ, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στον Εισαγγελέα, επισυνάπτοντας και το σχετικό δελτίο τύπου του δημάρχου.
ΥΓ: Κάθε μέρα ο δήμαρχος Κομοτηνής επιβεβαιώνει τον τίτλο του άσχετου!...

2 σχόλια:

  1. "Dralion"26/6/09 11:22

    Όσοι Κομοτηναίοι είχαμε ελπίδες ότι μέσα από την διεύρυνση της αυτοδιοίκησης οδηγούμαστε σε δημοκρατικότερες ή πιο ελεύθερες κοινωνικές σχέσεις είναι καιρός να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

    Οι διακυρήξεις και τα προγράμματα δεν έχουν καμιά αξία αν δεν προτιθέμεθα να πράξουμε τα δέοντα και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας με πράξεις, γιατί οι ευχές είναι εύκολες, οι επιλογές όμως και οι αποφάσεις είναι δύσκολες στα σημαντικά θέματα. Π.χ. οι σημερινές διακυρήξεις «ανάπτυξης» του αντιδημάρχου κ. Μέτιου.

    Ας προσεγγίσει ο Δήμος Κομοτηνής την καθημερινότητα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του μέσου πολίτη και όχι του τουρίστα Μην περιμένουμε να μάθουμε από τις δικές μας εμπειρίες αλλά να μελετάμε τις εμπειρίες των άλλων.

    Η «επαρμένη αλαζονεία και ο αυταρχισμός» του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη δεν του επιτρέπουν να συνεργασθεί με την κοινωνία της Κομοτηνής.

    Για 3 ολόκληρα χρόνια προσεγγίζει ο κ. Κοτσάκης τη κοινωνία εστιάζοντας την προσοχή της στην υποτιθέμενη διαφθορά που υπάρχει ή στην τοπική αυτοδιοίκηση ή στα κόμματα. Δεν έχω δει καμία σοβαρή συζήτηση για τις ρίζες αυτής της υποτιθέμενης διαφθοράς, εκτός από μανιφέστα επιπέδου φτωχού και ζημιογόνου κουτσουμπουλιού μέσα από κετευθυνόμενα σχόλια.

    Αν παρατηρήσουμε γύρω τις περιρέουσες αξίες θα σημειώσουμε ότι η κοινωνική γλώσσα έχει θεσπίσει ως αξίες τις λέξεις "ανταγωνισμός" "οικονομική ευμάρεια" "ανταγωνιστική οικονομία" που για την επίτευξή τους χρησιμοποιεί η κοινωνία το εργαλείο: αφού «κλέβουν αυτοί θα κλέβουμε και εμείς». Νομίζω ότι βαδίζουμε σύμφωνα με αυτές τις αξίες.

    Αν συνεπώς αυτό είναι το πρότυπο μας, ή αξία μας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απορούμε αν έχουμε περιπτώσεις "συμμοριών" στην τοπική μας κοινωνία!!!
    Για 3 χρόνια ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του διδάσκουν την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχουν ευθύνη οι τοπικοί άρχοντες για ότι συμβαίνει στην τοπική κοινωνία, εκτός κι’ αν δεν γνωρίζουν την πραγματική εικόνα της πόλης.

    Το θέμα είναι πως αλλάζουμε τις αξίες που έχουμε και συμμεριζόμαστε. Για αυτό χρειάζεται περισσότερη συζήτηση κ. Δήμαρχε.
    "Dralion"

    ΒΑΡΝΑΛΗΣ: και λες να είναι καλύτερος ο νιος από τον τέως, λες νάνε το λυκόπουλο καλύτερο από το λύκο;……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορφικοί του «πολιτισμού» και Καβείριοι: απολαύστε
    Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2009
    Συνεργάτης των ES-ES ο πατέρας του Μ. Χριστοφοράκου;

    "Τον Φεβρουάριο του 1946 Στο εδώλιο του Γ΄ Ειδικού Δικαστηρίου Δοσίλογων.... μαζί με τον Γ. Ράλλη (αδελφό του κατοχικού πρωθυπουργού) και τον γνωστό Λογοθετόπουλο, εκάθησε και ο πατέρας του γνωστού πλέον στις μέρες μας διευθύνοντος συμβούλου της siemsn Μ. Χριστοφοράκου, ο Ιατρός Νικόλαος Χριστοφοράκος!!! Ο Νικόλαος Χριστοφοράκος είχε συλληφθεί στις 28 Μαρτίου ως δοσίλογος. Τον Νικόλαο Χριστοφοράκο ονόμασε συνεργάτη των ΕΣ ΕΣ ένας άλλος πολύ γνωστός πράκτορας των Ες Ες , ο Ιάσονας Μανδηλάρης, του οποίου η καταδίκη σε 20 ΜΟΝΟ χρόνια ειρκτή θεωρήθηκε χαριστική σε...

    σχέση με τα όσα είχε διαπράξει. Αυτός λοιπόν ομολόγησε ότι ο Νικόλαος Χριστοφοράκος ήταν γιατρός των Ες Ες και ότι είχε καταδώσει στους Γερμανούς δύο συναδέλφους του την εποχή εκείνη τους οποίους τα Ες Ες και ο Μανδηλάρης είχαν συλλάβει με την κατηγορία ότι έδιναν νοσοκομειακό υλικό του Ερυθρού Σταυρού σε
    αγωνιστές της Αντιστασης!!!
    Οι γιατροί αυτοί ήσαν οι καθηγητές της ιατρικής κ.κ Κων. Χωρέμης και
    Νικ. Λούρος!!!
    Στην δίκη του Ν. Χριστοφοράκου καταλυτικό ρόλο για την αθώωση του «λόγω αμφιβολιών..» διαδραμάτισε ο κλιθείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του ο τότε πρόεδρος του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ Πάνος Χατζηπάνος....!!!
    Ο οποίος σε λίγες εβδομάδες αργότερα ανέλαβε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην κυβέρνηση Τσαλδάρη. (Η δικαιοσύνη σ αυτη τη χώρα πάντα ήταν σε εξέχουσα θέση από την εποχή του Σωκράτη μέχρι και σήμερα. Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι λίγα χρόνια αργότερα ο Χατζηπάνος καταδικάσθηκε για ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ για την εποχή που ήταν Υπουργός. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι όσο αλλάζουν τα πράγματα τόσο μένουν ίδια. Δοσίλογοι , μίζες, μασόνοι , και δικαστήρια".

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    TROKTIKO Blogsopt.com:

    Περιμένουμε τον κ.Χριστοφοράκο να μας στείλει e-mail από το...Μόναχο. Θα βάλουμε αυτούσια την απάντηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.