6.6.09

Την Κυριακή η ΝΙΚΗ ανήκει σε όλους τους Δημοκράτες, σ’ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους

Ο Χάρης Καστανίδης στην Κομοτηνή
Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού έστειλε από την Κομοτηνή ο βουλευτής της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, όπου παραβρέθηκε για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.
Ο Χάρης Καστανίδης στην ΚομοτηνήΟ Χάρης Καστανίδης στην Κομοτηνή
«Έχουν απομείνει λίγες ώρες ως την στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πορεία. Να βάλουμε και πάλι τον πολίτη και τις ανάγκες του στο κέντρο της πολιτικής. Να πάμε μπροστά. Να χτίσουμε για όλους μας την Ελλάδα της περηφάνιας. Στις 7 Ιουνίου, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε, αποφασίζουμε. Ψηφίζουμε για την Ευρώπη. Αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τη σιγουριά, για την ελπίδα και την προοπτική μας. Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος για το παρόν και το μέλλον. Αυτή την Κυριακή, η Νίκη θα ανήκει σε όλους τους δημοκράτες, σ’ όλους τους πατριώτες, σ’ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, σ’ όλους τους ενεργούς πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Καστανίδης.

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.