23.6.09

Η ναυαρχίδα της δεξιάς στα ΜΜΕ … κατέβασε ρολά!

Έκλεισε ο Ελεύθερος Τύπος και ο City 99,5. 500 εργαζόμενοι στο δρόμο!...

Λουκέτο έβαλε μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες της χώρας μας, ο Ελεύθερος Τύπος, έπειτα από μια σειρά λαθών σε επιλογές προσώπων, νοοτροπιών και επενδύσεων. Μαζί του και ο ραδιοφωνικός σταθμός του «συγκροτήματος» της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, City 99,5!!! Έτσι ξαφνικά, έτσι απρόβλεπτα.

Όταν πριν 3 χρόνια η οικογένεια Αγγελόπουλου αγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο, όλοι μίλησαν για μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εφημερίδα, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα την λαϊκίστικη φυλλάδα της δεκαετίας του 1980 με τις γυμνές φωτογραφίες της Μιμής! Τα ποσά που δαπανήθηκαν στην επένδυση της οικογένειας Αγγελόπουλου, πολύ μεγάλα, όσο και η φιλοδοξία της νέας ιδιοκτησίας. Όμως η επιλογή προσώπων σε καίρια πόστα, όπως του Σεραφείμ Κοτρώτσου και του Μανώλη Κοττάκη, έδειξαν ότι μέσα από το περιτύλιγμα, οι νοοτροπίες μένουν ίδιες, δημοσιοσχετίστικες, δημοσιοϋπαλληλικές … απαράδεκτες!
Η ιστορία έγραψε ότι ο Ελεύθερος Τύπος έκλεισε και μάλιστα όταν στην κυβέρνηση ήταν ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι η δεξιά πλέον θα στηρίζετε από εφημερίδες πολύ χαμηλής αναγνωσιμότητας και του … Βήματος!

  • Διαβάστε την ανακοίνωση λήξης … εργασιών στον Ελεύθερο Τύπο, εδώ!
  • Διαβάστε το ψήφισμα των εργαζομένων στον ΕΤ και τον City 99,5 εδώ!
  • Δείτε το μπλόγκ των εργαζομένων στον ΕΤ και τον City 99,5 εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.