12.6.09

Δημοσκόπηση κόλαφος για κυβέρνηση και Κώστα Καραμανλή


Οι πολίτες θεωρούν ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές λόγω σκανδάλων, λαθών και ανικανότητας και όχι λόγω της οικονομίας ή της διεθνούς κρίσης. Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στην τρίτη θέση στις θετικές γνώμες για τους πολιτικούς αρχηγούς και η ΝΔ στην τελευταία θέση στις θετικές γνώμες για τα κόμματα. Η δημοσκόπηση της Public Issue πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής τις 9 έως τις 10 Ιουνίου σε δείγμα 1.052 ατόμων.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την έρευνα της Public Issue και εδώ για την ανάλυση του δημοσκοπικού αποτελέσματος…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/09 13:12

    ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ

    ΠΩ ΠΩ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.


    244,2 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στη χώρα μας για κακοδιαχείριση αγροτικών ενισχύσεων και δυσλειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου των κοινοτικών επιδοτήσεων, στο ελαιόλαδο, το βαμβάκι, τη σταφίδα και τα εσπεριδοειδή. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ελέγχους που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον τομέα του ελαιολάδου, του βαμβακιού, της σταφίδας και των εσπεριδοειδών για τα οικονομικά έτη 1999 - 2004.
    Απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε οτι "το πρόστιμο αυτό των 244 εκατ. ευρώ αφορά την περίοδο που στη διακυβέρνηση της χώρας ήταν το ΠΑΣΟΚ. Αφορά την περίοδο 1999- 2004 και επ΄ ευκαιρίας θέλω να πω ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων χειρίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία όλο το σύστημα ΟΣΔΕ. Όπως ξέρετε κατ΄ επάγγελμα αγρότες και ένα μεγάλο μέρος συνταξιούχων αγροτών απαλλάσσετε της καταβολής για την αίτηση για το ΟΣΔΕ, ήδη έχει ομαλοποιηθεί. Παρ’ όλες τις προσπάθειες και από πλευράς αντιπολίτευσης και από πλευράς ορισμένων αγροτικών παραγόντων να παρεμποδίσουν και να εκμεταλλευτούν τον έλληνα αγρότη. Υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά, με συνέπεια θα ολοκληρώσουμε το σύστημα του ΟΣΔΕ ώστε πράγματι επιδοτήσεις να παίρνουν οι πραγματικοί αγρότες, ώστε ο αγρότης να μη ζημιώνεται και όποιος συνεχίσει να χρησιμοποιεί μεθόδους εις βάρος του αγροτικού κόσμου θα στέλνεται στον εισαγγελέα"...
    Σ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/09 13:14

    Εχει να γραψει η καθημερινη πολλα αρθρα γιατι ποναει. ότι και να λεει ο λαός ξέρει και στην ωρα τους τα πασοκια θα φανε τριτη μουντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.