10.6.09

Με καλή στρατηγική και … χωρίς λάθη

Επιμένουν τα στελέχη της ΝΔ, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα μέλη της κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής να υποβαθμίζουν τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ! Ακόμα και μετά από μια ήττα με σχεδόν 4,5 μονάδες στις ευρωεκλογές δεν υπάρχει διάθεση αυτοκριτικής, επιρρίψεις ευθυνών, επικρίσεις αλαζονικών συμπεριφορών, τίποτε απολύτως.
Αντίθετα στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης «αποκάλυψε» ότι ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης συμφώνησαν ότι στα θέματα του κεντρικού προσανατολισμού δεν υπάρχει κανένα λάθος, ενώ ταυτόχρονα στρατηγικά δεν έχουν κάνει λάθος επιλογές!!! Αν αυτό δεν είναι αλαζονεία τότε ποιο είναι;;;
Πάντως να σημειωθεί ότι αν και τέσσερις μέρες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ενημερωνόμαστε από τον έντυπο τύπο ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα εκδηλωθούν οι όποιες κινήσεις Καραμανλή. Μέχρι τότε τι;;; Κουρασμένος πάλι;
Δείτε το βίντεο με τις «αποκαλύψεις» του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/6/09 21:56

    Η Αθήνα στο έλεος του Μασόνου Παυλόπουλου και των Λαθρομεταναστων.

    Μετά της Ευρωεκλογές η Αστυνομία απούσα από το κέντρο της Αθήνας, ορδές λαθρομεταναστων στην Πλατεία Βάθης στην Ομόνοια, στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην Δεληγιάννη, Σταθμό Λαρίσης, Πλατεία Βικτωρίας, Κολωνού, και σε πολλές άλλες περιοχές, ούτε ένας πεζός αστυνομικός, ούτε ένα περιπολικό, περιοχές στο έλεος των κακοποιών, με τον Παυλόπουλο να έχει θέσει το λεκανοπέδιο σε κατάσταση ομηρίας.

    Καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως διαλυτη του κοινωνικού ιστού, καταγγελουμε το Παυλοπουλο ως πράκτορα ξένω δυνάμεων με σκοπό την διάβρωση της χώρας μας, καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως όργανο της Μασονιας, καλούμε την Ελληνική Αστυνομία να πάρει θέση..

    ΔΙΑΔΩΣΤΕΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.