11.6.09

Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος!


Τρία στελέχη εκπροσώπησαν την τοπική ΝΔ στις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών στη Νομαρχία Ροδόπης! Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και πρόεδρος της ΔΕΑΚΟ και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ευριπίδη Στυλιανίδη…
Τελικά μήπως το 3,4% που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ
στο νομό Ροδόπης, είναι λίγο;;;

4 σχόλια:

  1. Λυσιστράτη11/6/09 19:28

    -Τη κουμπαριά που χρονολογείται από το 1983 με τον κ. Καραβέλα ( στέλεχος της SIEMENS) της αξιόλογης πολιτικού κ. Μαριέττας Γιαννάκου (πρώην Κουτσίκου), επέλεξαν ως θέμα συζήτησης παραμονές των Ευρωεκλογών οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Ντόλιος και Πεταλωτής για να «αναδειχθούν» πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών της Θράκης. Δηλ. το «ξεκατίνιασμα» χωρίς να λάβουν υπ΄όψη τον ανθρώπινο πόνο.
    -Όταν «ανέφεραν» την «ύποπτη κουμπαριά» στον κ. Παπακωνσταντίνου, ως ευρωπαϊστής που είναι ο κ. Ευρωβουλευτής, απέπεμψε τους 2 βουλευτές με ευγένεια, και λογικά η «ύποπτη κουμπαριά», έλαβε τέλος. Αλλά, συνέχισαν εκτός του άστεος.
    -Αν δινόταν συνέχεια στο θέμα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ίσως να υπήρχαν και οι ανάλογες πολιτικές συνέπειες.
    -Αφού το 1983 οι δύο υπουργοί Υγείας και Πρόνοιας, ο κ. Αυγερινός και στη συνέχεια ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, εργαζόταν πυρετωδώς και με συνέπεια για τη σύσταση και λειτουργία του Ε.Σ.Υ. (Εθνικό Σύστημα Υγείας). Και ο σύζυγος της κ. Γιαννάκου ο κ. Κουτσίκος και κουμπάρος του κ. Καραβέλα αντιπροσώπευε τη SIEMENS το 1983 και προμήθευε το Ελληνικό Δημόσιο με ιατρικά μηχανήματα της Γερμανικής Εταιρείας.
    ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ 1983;!!!!!!!!!!
    -Με την ίδια λογική των κ.κ. Ντόλιου και Πεταλωτή η ΝΔ στη Ροδόπη μπορούσε άνετα να διαρρεύσει το Σάββατο 6/6/09 στα στέκια της Πλατείας Ειρήνης, ότι στις Εθνικές εκλογές του 2000 η σύζυγος του κ. Πεταλωτή, αξιόλογη Κομοτηναία κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, υπήρξε βασικό στέλεχος του πολιτικού γραφείου του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με 20000 ψήφους!!!
    -Και όμως η ΝΔ δεν το έπραξε σεβόμενη την πολικοποιημένη κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, τη προσφορά της στη δημοκρατία και την πολιτική οικογενειακή ανεξαρτησία.
    Μεσούντος του σκανδάλου του Βατοπεδίου οι κ.κ. Ντόλιος και Πεταλωτης, υπέβαλαν κοινή επερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με τα χρυσορυχεία του Περάματος. Τους απάντησε ο τότε υφυπουργός κ. Καλαφάτης.
    Μετά από ατέρμονη «διαλογική συζήτηση», η απάντηση του κ. Καλαφάτη προς τους δύο βουλευτές ήταν:
    «Μα κ. Ντόλιο εσείς σαν Νομάρχης το 1999 υπογράψατε όλες τις αποφάσεις της παραχώρησης των 9000 χρυσοφόρων στρεμμάτων στην Αλλοδαπή Εταιρεία και στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος ως υπουργός Ανάπτυξης υπέγραψε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα. Και τώρα ζητάτε και τα ρέστα;
    Το σχετικό video της συζήτησης στη Βουλή μεταδόθηκε από τη ΔΕΛΤΑ TV για μία και μοναδική φορά, και έτσι έγινε γνωστή η αλήθεια. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε ην Αλεξανδρούπολη. Εκδιώχθηκε κακήν κακώς από την αίθουσα της σύσκεψης από το οργανωμένο πογκρόμ του κομματικού πασοκικού στρατού.
    Αυτό το video με το γεγονός δεν έγινε ποτέ γνωστό στη Ροδόπη, ενώ της κ. Μαριέττας Γιαννάκου το «ξεκατίνιασμα» έλαβε την πρέπουσα δημοσιότητα!!!!!!!!
    Τέτοιες πολιτικές τακτικές γέννησαν την αποχή στο πανελλήνιο, τα λευκά-λευκά ψηφοδέλτια στη Ροδόπη και το μαύρισμα του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο.
    Οι ίδιες πολιτικές έχουν σαν αποτέλεσμα: Ενώ η ΝΔ έχασε από την εκλογική της δύναμη 10 ποσοστιαίες μονάδες, το ΠΑΣΟΚ αύξησε την εκλογική του δύναμη μόνο κατά 2.5 ποσοστιαίες μονάδες!!!!!! Τις και τι πταίει;
    Λυσιστράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/09 22:57

    Δεν θελεις να λασπώσεις αλλά λασπώνεις.Και διαστρεβλώνεις.Παρακολούθησα το σχετικό video του καναλιού ΔΕΛΤΑ απο την ιστοσελίδα του Πεταλωτή. Ο ίδιος δεν λέει τίποτε παρά μόνο ο Ντόλιος.Αυτός λεει οτι το είπε στον Παπακωνσταντινου κλπ.Και ειναι τιμη του ΠΑΣΟΚ που το ηξερε και δεν το εβγαλε προεκλογικα.Αντιθετα η ΝΔ το ηξερε και το απεκρυψε.Ολα τα αλλα που γραφεις επαγγελματια επικοινωνιολογε ειναι αυτονοητες βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ12/6/09 00:11

    Eρωτήματα προς Λυσιστράτη
    1)Πότε ακριβώς ο Στυλιαννίδης πήρε 20.000 ψήφους και δεν το θυμόμαστε οι Κομοτηναίοι...Δεν ήρθαμε δα από την Καβάλα κι από την Ημαθία.Παρά τους διάφορους Χατζόπουλους και Μπρατζουκάκηδες που ήταν οι ανταγωνιστές του
    2)Η αξιόλογη βεβαίως κ. Γιαννάκου ουδέποτε λοιδωρήθηκε από το ΠΑΣΟΚ.Και οι δύο βουλευτές που τολμάς να αναφέρεις ψευδέστατα την σεβάστηκαν όπως προκύπτει από το δελτίο του ΔΕΛΤΑ
    3) Εκείνοι που δεν την σεβάστηκαν ήταν ο Καραμανλής και ο Στυλιανίδης που την καταλάσπωσαν όταν δεν εξελέγη
    4) Ωραία κατρακύλα να περιλαμβάνεις και τις συζύγους, που κατά τα άλλα τις επαινείς
    5) Και ο Ντόλιος και ο Πεταλωτής είνα σοβαρότατοι και γιαυτό εξάλου και οι Δερμετζόπουλος και Κιλέτσης δεν διαμαρτυρήθηκαν στην εκπομπή που συμμετείχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. katina sotiriadou12/6/09 00:35

    ΛΥΣΣΙΣΤΡΑΤΗ (ΕΚ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑ)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ.ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.