29.5.09

Συνέντευξη τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για τις Ευρωεκλογές

Συνέντευξη τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης
Συνέντευξη τύπου με θέμα τις Ευρωεκλογές και την πολιτική επικαιρότητα, παραχώρησαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της ΝΕ Παύλος Δαμιανίδης, ο βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής και η υποψήφια ευρωβουλευτής Μουσταφάογλου Σιμπέλ. Σ’ αυτήν παρουσίασαν τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές, σχολίασαν τα περί αποχής, ενώ δεν έλειψε και η κριτική για τις κομματικές και προσωπικές, όπως ανέφεραν, φιέστες του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής σχολιάζοντας την προεκλογική δραστηριότητα του υπουργού, τόνισε πως «στην περιοχή μας έχουμε ένα μπαράζ στην κυριολεξία πολιτικάντικο και παλιομοδίτικο κομματικών δραστηριοτήτων της ΝΔ, από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Μια σειρά από κομματικές και προσωπικές φιέστες που ξεκίνησαν από το Μουσείο Καραθεοδωρή και υπάρχει και συνέχεια απ’ όσο ενημερωνόμαστε και πληροφορούμαστε. Εμείς είμαστε αντίθετοι μ’ αυτές τις λογικές. Εμείς το δημόσιο χρήμα, αλλά και τους δημόσιους θεσμούς τους σεβόμαστε. Είναι διαφορετικό να βγαίνεις έξω στον κόσμο και να λες ποιος είσαι, απ’ το να χρησιμοποιείς όλες αυτές τις δράσεις, μέσα από κομματικές φιέστες για να εγκλωβίσεις την ψήφο του Ροδοπαίου πολίτη!».
  • Ακούστε όλη την συνέντευξη τύπου, εδώ…
  • Δείτε φωτογραφίες, εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/6/09 15:04

    O XATZHOΣΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ? ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.