23.5.09

Σε φιάσκο η κομματική φιέστα…

…που πήγε να οργανώσει ο δήμαρχος Κομοτηνής για τον υπουργό Σταύρο Καλαφάτη
Βρέθηκε στη Θράκη αυτές τις ημέρες ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και όλα τα «εξαίρετα» στελέχη της τοπικής ΝΔ προσπάθησαν να πάρουν λίγο από την αίγλη του, με συνέπεια να τον τραβολογάνε παντού … για να φανούν αυτοί!
Παράδειγμα ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο οποίος χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν, μη ενημερώνοντας κανέναν, «άρπαξε» στην κυριολεξία τον υπουργό και επισκέφθηκαν τον οικισμό της Νέας Μοσυνούπολης, όπου διαμένουν οι παλλινοστούντες συνδημότες μας, ώστε να δημιουργήσει μια κομματική φέστα…

Δυστυχώς όμως για τον δήμαρχο Κομοτηνής, η φιέστα που ήθελε να δημιουργήσει μετατράπηκε σε φιάσκο, καθώς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Σταύρου Καλαφάτη, τον προϋπάντησαν 7 (!!!) άτομα, οι οποίοι κι αυτοί ήταν του … κομματικού σωλήνα της ΝΔ!
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την δημοτική ομάδα του δημάρχου, τον υπουργό συνάντησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοποντίων Ροδόπης Σέργιος Μωϋσίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο και τώρα απολαμβάνει την αντιμισθία σαν σύμβουλος στον Δήμο Κομοτηνής, οι μετρητές των ρολογιών της ΔΕΥΑΚ που προσλήφθηκαν επί Δημήτρη Κοτσάκη και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της Νέας Πορείας Ανδρέας Μουσκοΐδης, ο οποίος έπειτα από μια γερή δόση … υποσχέσεων, προσχώρησε στο στρατόπεδο της τοπικής ΝΔ!!!

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Σταύρου Καλαφάτη ότι πρώτη φορά επισκέπτεται υπουργός τον οικισμό, καλύτερα να συμβουλεύετε κάποιους προτού μιλήσει! Πιο μπροστά πήγε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και μοίρασε πετρέλαιο, τριχίλιαρα, μακαρόνια και τυριά! Ας το θυμηθούμε εδώ…
Στην πρώτη φωτογραφία, καλωσορίζει τον υπουργό ο έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Σέργιος Μωυσίδης, ενώ στην δεύτερη σφίγγουν το χέρι του υπουργού οι μετρητές των ρολογιών της ΔΕΥΑΚ! Αν περιμένουν οι συμπολίτες να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής τους στον οικισμό, από κάτι τέτοιες γελοιότητες, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.