23.5.09

Αθώος ο Παναγιώτης Κετίκης!

Ποιος θα πληρώσει τον διασυρμό της οικογένειας;;;
Μετά από πολλές αναβολές της δίκης, αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης εν μέσω χειροκροτημάτων από τους φίλους και συγγενείς του ο φοιτητής Παναγιώτης Κετίκης για την υπόθεση «πράσινα παπούτσια», καθώς και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Καταδικάστηκαν μόνο δύο εκ των κατηγορουμένων σε 17 και 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή αντίστοιχα για διατάραξη συγκοινωνιών και κοινής ειρήνης, οι οποίοι άσκησαν έφεση, ενώ ο πέμπτος των κατηγορουμένων θα δικαστεί σε άλλη ημερομηνία.

Μετά το τέλος της δίκης ο φίλος Παναγιώτης δήλωσε: «Όλα καλά. Μετά από δύο χρόνια καθαρίσαμε. Γίναμε και πάλι λευκοί και συνεχίζουμε τη ζωή μας με τους κανονικούς ρυθμούς. Ότι κάναμε και πριν το κάνουμε και τώρα όσο μπορούμε καλύτερα. Εντάξει, ήταν μια πολύ καλή απόφαση, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον ήταν αθωωτική ομόφωνα και αυτό δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που λειτουργούν. Πέρασα πολλά αυτά τα δύο χρόνια και ιδίως η σημερινή ημέρα ειδικά ήταν μαρτύριο. Όλα πήγαν καλά».
Από την μεριά του, ο πατέρας του Παναγιώτη, Νίκος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι «μετά από έναν διετή Γολγοθά, στον οποίο ισορροπήσαμε στην κόψη του ξυραφιού, αθωώσαμε το παιδί μας και το παραδίδουμε λευκό στην ελληνική κοινωνία».
  • Διαβάστε σχετικά για τον Παναγιώτη Κετίκη, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.