7.4.09

Γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος για τις Ευρωεκλογές

Ίσως η πιο σοβαρή εθελοντική προσφορά προς το Κίνημα μας. Πολλοί ήταν αυτοί που μου έστειλαν μηνύματα και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες. Ο Στέλιος Πετρουλάκης, υπεύθυνος της Επιτροπής Εκλογικών Αντιπροσώπων, εξηγεί γιατί είναι τόσο σημαντική η δραστηριοποίησή μας σε αυτόν τον τομέα…

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, την ημέρα των εκλογών κάθε κόμμα έχει δικαίωμα να διορίζει από έναν ή μία αντιπρόσωπο και έναν αναπληρωτή του σε κάθε ένα εκλογικό τμήμα. Ο Εκλογικός αντιπρόσωπος έχει μια βασική αποστολή: να βοηθήσει στην προσπάθεια να εκφράσει ο Ελληνικός λαός την κυρίαρχη θέλησή του ελεύθερα και ανόθευτα. Στο πλαίσιο αυτό, οι Εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματός μας επιβλέπουν όλη την εκλογική διαδικασία, ώστε να μην ακυρωθεί ούτε μία ψήφος στο ΠΑΣΟΚ αναιτιολόγητα και να τηρηθεί κατά γράμμα η εκλογική νομοθεσία.
Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι για την «μάχη» των ευρωεκλογών μπορούν να καταθέσουν online αίτηση εδώ!
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο, εδώ!
Για τους πιο παραδοσιακούς, όπως λέει και ο Κρόγιας, να πούμε ότι μπορούν να απευθύνονται και στις τοπικές τους οργανώσεις!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/09 11:58

    Τα θερμά μου σγχαρητήρια. Μία πραγματικά ανεξάρτητη φωνή...

    Αν έβαζες και το σήμα του ΠΑΣΟΚ στο logo θα ήταν πιο εύγλωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/09 14:02

    Οντως λιγο καρφωθηκες !! Αντε νε ερθει και το ΠΑΣΟΚ να απασφαλίζει(sic) η Χριτοφιλοπουλου την βοβμβα του ασφαλιστικου πο θα σκασει στην μαπα μας !!

    Οταν τους ερχεται χαρτι για εφορευτικη κανουν τον αρρωστο αλλα για το κομμα (ρουσφετι διορισμο) τρεχουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.