5.3.09

15 χρόνια χωρίς την Μελίνα!

Σαν σήμερα πριν δεκαπέντε χρόνια, στις 6 Μαρτίου 1994, έφυγε από κοντά μας η Μεγάλη Ελληνίδα, η αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη. Όσο περνούνε τα χρόνια τόσο περισσότερο αυτοί οι άνθρωποι θα λείπουνε! Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόσωπο στην Ελλάδα, που να το θυμούνται με τέτοια αγάπη οι Έλληνες, γιατί η Μελίνα είχε όραμα, διείσδυση στην κοινωνία, αγαπούσε τους ανθρώπους, δούλευε γι’ αυτούς! Όμως το μεγαλύτερο έργο της Μελίνας ήταν ότι έφερε τον Πολιτισμό κοντά στον σύγχρονο Έλληνα, ευαισθητοποιώντας και κάνοντας μας όλους υπερήφανους για την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Melina Mercouri
Η διαδικτυακή τηλεόραση της PIAZZA del POPOLO, εκπέμπει από σήμερα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από την ζωή της Μελίνας Μερκούρη, με τραγούδια και σκηνές από τις μεγάλες ταινίες της, καθώς και με συνεντεύξεις που παραχώρησε στην ελληνική τηλεόραση και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.
Καλή τηλεθέαση
Δείτε PIAZZA del POPOLO Live TV εδώ

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.