24.2.09

Μεγάλωσε η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και στην δημοσκόπηση της GPO

Στο 4,2%, αυξήθηκε η διαφορά μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στην δημοσκόπηση της GPO, η οποία μεταδόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή του Mega.
Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 33,6% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων στην πρόθεση ψήφου, ενώ ακολουθεί η ΝΔ με 29,4%. Πιο κάτω το ΚΚΕ με 7,7%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2%, ο ΛΑΟΣ με 5,7% και οι Οικολόγοι με 3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 6,3%.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ προηγείται και πάλι με διαφορά 3,1%, έναντι 1,5% που ήταν το προηγούμενο μήνα. Δείτε τις κάρτες της δημοσκόπησης…




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/09 21:11

    «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»
    αντί
    «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

    Δύο σημαντικά πολιτικά γεγονότα, «σημάδεψαν» το νομό Ροδόπης κατά το τελευταίο δίμηνο. Το πρώτο στη λήξη του 2008 (Δεκέμβριος), κατά την δίκαιη εξέγερση των φοιτητών και των μαθητών, και το δεύτερο με την έναρξη του 2009 (Φεβρουάριος), όταν παρουσιάσθηκε έτσι ξαφνικά, «χωρίς πρόγραμμα», από το «πουθενά», το «πρόβλημα»: Της έναρξης της λειτουργίας της Τράπεζας-Ziraat Bank-στη πόλη της Κομοτηνής.
    Και στα δύο προαναφερόμενα γεγονότα πρωταγωνιστές είναι τα ίδια ανεύθυνα πολιτικά πρόσωπα που «δεσπόζουν» στο νομό Ροδόπης, και έχουν την ευθύνη διοίκησης και ασφάλειας των κατοίκων. (Περιφερειάρχης, Νομάρχης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής).
    Και στα δύο πολιτικά γεγονότα, που έγιναν αισθητά στο πανελλήνιο, και δημιουργήθηκαν «άνευ λόγου και αιτίας», κατά την εξέλιξή τους η πολιτική ηγεσία της Ροδόπης ήταν απούσα, ο λαός της Ροδόπης «έμεινε έρμαιο της τύχης» που προδιέγραψαν οι «νυν εκπεπτωκότες στο μικρομεσαίο επίπεδο διοικούντες».
    Στο γεγονός του Φεβρουαρίου, αυτό της έναρξης λειτουργίας της τράπεζας,
    -Ziraat Bank-, ο «μπουλουκ-μπασή και το ρεμπέτ-ασκέρ», ετράπησαν:
    «εις άτακτη οπισθοχώρηση».
    Η πόλης της Κομοτηνής, για ένα 24ωρο απογυμνώθηκε και έμεινε ακέφαλη και εγκαταλειμμένη από την τοπική πολιτική ηγεσία.
    Και τότε, την ευθύνη διοίκησης και ασφάλειας ανέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης με τις λοιπές «αόρατες» δυνάμεις, και διακριτικά ο σύντροφος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χατζηοσμάν, παρόντων βέβαια του αντιπροέδρου της Τουρκίας και του προξένου της γείτονας χώρας στη Κομοτηνή!!!!!!! ( Τα φρούρια από μέσα πέφτουν).
    Και έτσι δεν επεκράτησε το χάος, (όπως μερικοί ανεγκέφαλοι διακαώς επιθυμούσαν,) χάριν των άοκνων προσπαθειών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και των λοιπών «αόρατων» δυνάμεων «ασφαλείας«. Έχουμε ηθική και πολιτική υποχρέωση να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα υπόλοιπα που λέγονται, είναι «μπός-λάφ», όπως έλεγε και η Σμυρνιά γιαγιά μου.
    Εντός δύο μηνών η φιλόξενη Κομοτηνή «πολιορκήθηκε» και «Δημοκρατικά Αστυνομοκρατήθηκε». Μάλλον υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας, ο λαός αργεί αλλά δεν λησμονεί»,
    EMILIO SALVATORE

    ΣΣ. Και τον Ιανουάριο του 1990, οι ίδιες τακτικές «εφαρμόσθηκαν», και συνέβησαν αυτά που συνέβησαν. Και τότε η Οικουμενική Κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να λάβει «ειδικά μέτρα ανάπτυξης» για την «προβληματική Θράκη» με πρόταση του αειμνήστου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο αείμνηστος υπουργός της Οικουμενικής Κυβέρνησης Γιώργος Γεννηματάς, ανέθεσε το δύσκολο έργο υποβολής των αναπτυξιακών προτάσεων προς έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο, στον αείμνηστο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσετινέ. Οι προτάσεις του Δημήτρη Τσετινέ, που συμπεριελάμβαναν και το μέλον της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν όπως συντάχθηκαν από τον αγαπητό μας βουλευτή.
    Αυτό είναι το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, χωρίς τυμπανοκρουσίες έσκυβε στα προβλήματα της κοινωνίας των Μειονοτήτων. Αυτά για την άγνωστη πολιτική ιστορία του αγαπητού Δημήτρη Τσετινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/09 22:56

    ΩΡΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΑΝΙΦΕΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ".ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.