6.2.09

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Κομοτηνή

«Μαύρο πρόβατο η Ελλάδα»
Σύντομη επίσκεψη στην Κομοτηνή πραγματοποίησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πολιτικός εκπρόσωπος του κινήματος για θέματα Ανάπτυξης. Να σημειωθεί ότι βουλευτής βρίσκεται σε περιοδεία στο νομό Έβρου και στο «διάλειμμα» αυτής, έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κομοτηνή όπου συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της αγοράς, ενώ είχε και συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο με αντιπροσωπείες εργαζομένων στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.
Συνέντευξη τύπου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κομοτηνή
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, εκφράζοντας την ανησυχία και την αγωνία του για το μέλλον της Ελλάδας, τόνισε ότι η χώρα διέρχεται μια μεγάλη θεσμική και οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα οι εταίροι μας στην Ευρώπη να την χαρακτηρίζουν μαύρο πρόβατο. «Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Η οικονομική κρίση που βιώνουμε έχει την υπογραφή της κυβέρνησης της ΝΔ», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μιλώντας με στοιχεία είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είναι η 4η χώρα με την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη, προ φόρων με περίπου διπλάσια αύξηση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ έχουμε το 2ο πιο ακριβό καλάθι τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στους νέους μέχρι 25 ετών και την 3η χειρότερη θέση στην Ευρώπη στην απασχόληση των γυναικών».
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν επικριτικός και σε ότι αφορά και τον Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα, ως πρωθυπουργό παλαιάς κοπή και σαν ληγμένο προϊόν. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κομοτηνή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνομίλησε τηλεφωνικά από το γραφείο του Νομάρχη με τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου, για το μέλλον των εργαζομένων στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία και πίεσε από την μεριά για εξεύρεση λύσης.
  • Δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.