23.1.09

Σπύρος Κουβέλης: «Η Βιστωνίδα έχει γίνει γνωστή με λάθος τρόπο»

Περιοδεία Σπύρου Κουβέλη στη Ροδόπη
Ξεκίνησε η περιοδεία του βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πολιτικού εκπροσώπου του κόμματος για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Σπύρου Κουβέλη, στην Θράκη. Ο βουλευτής επισκέφθηκε το πρωί το Κέντρο Πληροφόρησης της λίμνης Βιστωνίδας καθώς και τις πέριξ περιοχές ενώ αμέσως μετά αναχώρησε για τον νομό Έβρου.
«Είναι μία περιοδεία με στόχο τα περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία είμαι και αρμόδιος. Ξεκινήσαμε από εδώ από την λίμνη Βιστωνίδα γιατί δυστυχώς έχει γίνει γνωστή με λάθος τρόπο μέσα από τα σκάνδαλα που οργάνωσε και υλοποίησε η κυβέρνηση», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κουβέλης, για να συνεχίσει τονίζοντας την αναγκαιότητα να αναδειχθεί η λίμνη και να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης της περιοχής.
Αύριο ο Σπύρος Κουβέλης θα βρίσκεται στην Κομοτηνή, όπου εκτός από τις συναντήσεις που θα έχει με τους φορείς και την πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, θα συναντηθεί με bloggers, όπου θα τους δώσει μια συνέντευξη η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.