18.1.09

Ξεφουσκώνει και το τελευταίο επικοινωνιακό χαρτί του ανασχηματισμού

Από 4,6% έως 5% η διαφορά στις δημοσκοπήσεις
Ούτε μία εβδομάδα δεν κράτησε η ευφορία στην κυβέρνηση για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος μετά τον ανασχηματισμό.
Έπειτα από μια πρόσκαιρη ανάκαμψη που εμφανίστηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, οι έρευνες που διενήργησαν οι εταιρείες Marc για το «Έθνος της Κυριακής» και Public Issue για την εφημερίδα «Καθημερινή», δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, η οποία κυμαίνεται με μεγάλη διαφορά των 4,6 έως 5 ποσοστιαίων μονάδων.
Πιο συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση της εταιρίας Marc, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 35% της προτίμησης των ψηφοφόρων έναντι του 30,4% της ΝΔ. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,5%, το ΚΚΕ με 7,4%, ο ΛΑΟΣ με 3,8% και οι Οικολόγοι – Πράσινοι με 1,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 7,3%. Η αναγωγή από αυτήν την δημοσκόπηση θέλει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται με 5,35% και να εκλέγει 149 με 150 βουλευτές. Δείτε την αναγωγή στην Δημοσκοπία…

Στην δημοσκόπηση της Public Issue το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 38%, ενώ η ΝΔ 33%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 10%, το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ με 5,5% και οι Οικολόγοι – Πράσινοι με 4%.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/1/09 21:08

    Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.