3.1.09

Δεν γαμιέσαι ρε Ομπάμπα … εσύ και οι «Δημοκρατικοί» σου


Για όσους ψάχνονται γιατί ο Ομπάμα παίζει γκολφ ενώ οι Ισραηλινοί ισοπεδώνουν τη Γάζα !!!
Επιστολή του γερουσιαστή Ομπάμα με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου 2008 (πριν από ένα χρόνο δηλαδή) προς την μόνιμη αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ με την οποία την καλεί να επιβάλει σε σχετικό ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας αυστηρή καταδίκη των επιθέσεων της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ - οι οποίες γίνονται με τα γνωστά πυραυλάκια. Στην ίδια επιστολή ο Ομπάμα εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τους «τρομοκράτες» της Χαμάς και εκφράζει την πλήρη κατανόησή του για τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον της Γάζας.

[via]

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/09 11:25

    ΦΙΛΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ»
    Σταμάτης Μαρούδας: Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής
    Με αυτή τη φράση απέρριψε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτης Μαρούδας
    τις ακατανόητες «Καβείριες προτάσεις» των Δημοτικών μας αρχόντων σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.
    Ποιος μας «κουβάλησε τον «ΜΑΝΕΑ»; Άϊντε Νομάρχη με το καλό……….
    και ο 82ος……..Κάβειρος.

    Η «ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΟΠΩΣ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

    Το νομάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη τον «φώτισε» ο θεός και πήρε τις καταλληλότερες αποφάσεις κατά την χρονική περίοδο 2002 έως το 2008.
    Μέσα σε έξη χρόνια της θητείας του, η πολύ υψηλή «δημοφιλία του» και τα «αποθέματα επαφής του» σε διεθνές επίπεδο, κατόρθωσε να συνεργασθεί με τον ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ, με τους χρυσοθήρες της COPPERCO, με τον αμερικάνο πρόξενο BRIAN HOYT YEE, για την προώθηση των εναλλακτικών καλλιεργειών στη Ροδόπη. Πρόκειται για μια σκέψη που έχει συζητηθεί μεταξύ του προξένου Brian Hoyt Yee και του νομάρχη Ροδόπης, η οποία παίρνει σάρκα και οστά, « θα ξεκινήσει μια μορφή συνεργασίας» τόνισε ο κ. Γιαννακίδης και ευχαρίστησε τον κ. Yee, γιατί όπως είπε ο κ. Γιαννακίδης «μια δέσμευση του σήμερα συγκεκριμενοποιείται». (Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008), την ημέρα που οι φοιτητές και οι μαθητές διαδήλωναν στη Κομοτηνή για την άνανδρη δολοφονία του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    Τελευταία «πάτησε πόδι στη Ροδόπη», ο Μεγάλος Διδάσκαλος της μασονίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΕΑΣ. Ίδρυσε την «Πινακοθήκη Χρήστου και Κλειούς Μανέα»στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, παρόντος και του κ. Γιαννακίδη
    κατά την ημέρα των εγκαινίων.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Στη Ροδόπη «εγκαταστάθηκε», όλο το φάσμα της διεθνούς παραοικονομικής διαπλοκής. Αποτέλεσμα αυτών των προσωπικών στρατηγικών με την αμέριστη σύμπραξη της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Στυλιανίδη, είναι:
    1)Η Δυτική περιοχή της Ροδόπης, (παραλίμνια περιοχή της Βιστωνίδας, 24000 στρεμμάτων να ανήκει στον ηγούμενο Εφραίμ). Ο ηγούμενος Εφραίμ, επιστρέφει για να εξιλεωθεί τα ανταλλάξιμα ακίνητα με την Βιστωνίδα. Όπως διαπιστώνεται από την τελευταία του επιστολή προς την Κυβέρνηση, δεν παραιτείται από τα «κυριαρχικά δικαιώματα» της Βιστωνίδας, τα οποία μεταγράφηκαν στο υποθηκοφυλακείο. Αυτή η ιστορία θα συνεχισθεί.
    2)Η ανατολική περιοχή (Σάπες) 20000 στρέμματα «ανήκει» στους χρυσοθήρες της COPPERCO.
    3)Στην κεντρική πεδινή «πάτησαν πόδι», οι αμερικάνοι με ενδιάμεσο κρίκο τον πρόξενο BRIAN HOYT YEE, για να προωθήσουν λένε τις εναλλακτικές καλλιέργειες. Ο ίδιος πρόξενος στα σύνορα Κοσόβου- Σκοπίων εγκατέστησε την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του κόσμου. Είναι εγκαταστημένοι και ζούν και μηχανεύονται το μέλλον των Βαλκανίων 25000 στρατιωτικοί!!!!!!!
    4)Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης «πάτησε πόδι», η μασονία με τον ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ.

    ΕΡΩΤΗΜΑ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ:
    ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΓΙΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ; ΜΟΝΟΝ «Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ».
    ΟΠΩΣ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!!!!!

    EMILIO SALVATORE






    «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

    Γεγονός η πρώτη πινακοθήκη στην Πόλη μας
    Η προσωπική συλλογή των Χρήστου και Κλειούς Μανέα δωρεά στο Δημοκρίτειο
    Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι παρουσία των πρυτανικών αρχών, του Νομάρχη Ροδόπης και πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της Πινακοθήκης Χρήστου και Κλειούς Μανέα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Το κτίριο της Πινακοθήκης βρίσκεται στην οδό Ιωακείμ Γ΄ και σε αυτό φιλοξενούνται έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως των Σεμερτζιάν, Σαλβαδόρ Νταλί, Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο, Οικονόμου και άλλων………………

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΕΑΣ:

    Θέμα στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, η τύχη της δωρεάς του μεγαλοδικηγόρου Χρήστου Μανέα και τα όσα ο ίδιος δήλωσε κατά του δήμου Σερρών και της τοπικής εκκλησίας.
    «ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Espresso» (22/11), που φιλοξενεί τις απόψεις τόσο του Χρήστου Μανέα, όσο και του πρώην βουλευτή Σερρών, Ευγένιου Χαϊτίδη.
    Ο Χρήστος Μανέας, που ουδέποτε έκρυψε την τεκτονική του ιδιότητα,δήλωσε στην εφημερίδα : «Ήθελα με τη σύζυγό μου να κάνουμε μια δωρεά, ύψους 600.000 ευρώ, για την ανέγερση κτιρίου που θα εξυπηρετούσε την ημιαυτόνομη διαβίωση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην πόλη των Σερρών. Εδώ κι ένα χρόνο βρισκόμασταν σε αναμονή προκειμένου να παραχωρηθεί οικόπεδο από το δήμο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εμφανίστηκαν ξαφνικά διάφορα γραφειοκρατικά κολλήματα το ένα μετά το άλλο και αποφάσισα να αποσύρω τη δωρεά. Ηθελα να εξασφαλίσω στέγη γι’ αυτά τα παιδιά και βρέθηκα αντιμέτωπος με έντονες αντιδράσεις. Δεν ξέρω ποιος και γιατί δεν ήθελε την κατασκευή αυτού του έργου, δεν ξέρω αν οφείλεται στο αν είμαι μασόνος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι κανείς δεν σκέφτηκε αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη».
    Οι δηλώσεις του Χρήστου Μανέα προκάλεσαν την οργή και του πρώην βουλευτή Ευγένιου Χαϊτίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, εμφανίστηκε αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά εναντίον του για τα όσα δήλωσε για το ρόλο της τοπικής Εκκλησίας.
    «Ερευνώ την υπόθεση και σκοπεύω να υποβάλω μήνυση, καθώς δεν μπορεί να βγαίνει στα τοπικά κανάλια και να εξυβρίζει όλους τους Σερραίους λέγοντας ότι πρέπει να ντρεπόμαστε. Δεν δίστασε να επιτεθεί κατά του μητροπολίτη μας. Γι’ αυτό τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ως Σερραίος πολίτης, χριστιανός ορθόδοξος, μη μασόνος, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου για τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο κ. Μανέας εναντίον μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής.


    ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ
    Ημείς ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης, ποιών χρήσιν των αρμοδιοτήτων των εξουσιών και των δικαιωμάτων και συμμορφούμενος με τας υποχρεώσεις μου που πηγάζουν από τα Μεγάλα Συντάγματα του 1762 και 1768 και τον Κανονισμό του Α. . Α. . Σ. . Τ. . του 33ου δια την Ελλάδα και με σκοπό πάντα να υπερασπιστώ την ακεραιότητα και την τιμή του θεσμού που όλοι εμείς υπηρετούμε
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ
    Του Κραταιού Μέγα Θησαυροφύλακος Χρήστου Μανέα λόγω απόπειρας νοσφίσεως εξουσίας χωρίς νόμιμο έρεισμα και απόπειρας πραξικοπηματικής κατάληψης του βαθμού του Υπάτου Μέγα Ταξιάρχη
    ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    Των τεκτονικών δικαιωμάτων και λειτουργημάτων του ανωτέρω από τους βαθμούς 4 – 33 του παρ’ ημίν τεκτονικού συστήματος
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ
    του ανωτέρω από το Φιλοσοφικό Τάγμα του 33ου και τελευταίου Βαθμού για την Ελλάδα.
    Εντέλλομεν όπως ταύτα έλθουν εις γνώσιν των υπαγομένων υπό την αιγίδα των βαθμών 4 – 33 του παρ’ ημίν συστήματος οι οποίοι οφείλουν όπως συμμορφωθούν στο διατακτικό του ανωτέρω διατάγματος και για κάθε άλλη έννομη συνέπεια προς διατήρησιν της έννομης τάξης που πηγάζει από τα Μεγάλα Συντάγματα εις τα οποία άπαντες ορκίσθημεν.
    Εντέλλομεν τον Κραταιό Μέγα Καγκελάριο, Μέγα Γενικό Γραμματέα και Σφραγιδοφύλακα όπως παραλάβει το παρόν διάταγμα και το θέσει υπόψη του Υπάτου Συμβουλίου και όποιου άλλου απευθύνεται και έχει έννομο συμφέρον.
    Ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης
    Ραφαήλ Ντε Σιγούρα
    13/12/2008 Δημοσιεύθηκε απo tektonismos
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο διπλωμάτης με ειδικότητα τη... διάλυση κρατών
    Αν και πολύ νέος (μόλις 40 χρόνων), ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Hoyt Brian Yee διαθέτει μεγάλη προσωπική πείρα από κάθε φάση της διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που έγινε με αιματοβαμμένες συρράξεις και αποσχίσεις εδαφών της πρώην κυρίαρχης χώρας, μέσω δικαιωμάτων ανεξαρτητοποίησης που διεκδικούσαν εθνικές μειονότητες.
    Ο ταχύτατα ανερχόμενος και άρα προφανώς ικανότατος κ. Hoyt βρέθηκε σε θέσεις επιτελικές (και επί εποχής πολέμου στο Κόσοβο, και επί των νατοϊκών αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Σερβίας), σε θέσεις διευθυντικές στον Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο ΝΑΤΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραγμένης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη δεκαετίας 1993-2003.
    Στη Θεσσαλονίκη κατέφτασε τον Αύγουστο του 2006 προερχόμενος από το Μαυροβούνιο, όπου επί μία κρίσιμη τριετία διετέλεσε γενικός πρόξενος, αποχωρώντας αφού είχαν τεθεί σε κίνηση οι διεργασίες για την κήρυξη της ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου, της τελευταίας δηλαδή περιοχής που έμενε να αποσχιστεί από την πρώην Γιουγκοσλαβία, σημερινή Σερβία.
    «Ο πρόεδρος των Ελλήνων τσιγγάνων της Θράκης, Ηλίας Συμεών, καταγγέλει ότι τον προσέγγισε ο Αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Hoyt Brian Yee, επιχειρώντας να τον πείσει να εγείρει μειονοτικά ζητήματα εις βάρος της Ελλάδας!»

    Η COPPERCO
    Χορός Κερδοσκόπων Γύρω απο τον ελληνικό ορυκτό πλούτο
    Χθές ήταν η SCARBOROUGH, προχθές η GREENWICH, σήμερα η MINSEC και αύριο η COPPERCO…
    Στις 16 Μαϊου οι μέτοχοι της Αυστραλέζικης COPPERCO MINERALS (www.copperco.com.au) ενέκριναν τη συγχώνευση της εταιρείας με τη MINSEC (”MINERAL SECURITIES”) και έτσι πολύ σύντομα η πρώτη θα είναι η νέα ιδιοκτήτρια του χρυσωρυχείου των Σαπών στην Ελληνική Θράκη… Ποιές είναι αυτές οι εταιρείες και πώς μας προέκυψαν;
    Το Μάιο του 2006 η GREENWICH RESOURCES συγχωνεύθηκε με τις Αυστραλέζικες εταιρείες μεταλλευτικών ερευνών BUKA MINERALS και DANAE RESOURCES για να σχηματίσουν την SCARBOROUGH MINERALS. “Εγκέφαλος” της συγχώνευσης και Πρόεδρος της νέας εταιρείας, ο γνωστός ως “κύριος Χρυσός” της Αυστραλίας, Robert Champion de Crespigny, ιδρυτής της NORMANDY MINING και Πρόεδρος της μέχρι την εξαγορά της από τη NEWMONT. Υπενθυμίζουμε ότι η NORMANDY ήταν παλαιότερα ιδιοκτήτρια του χρυσωρυχείου του Περάματος κι έτσι ο κ. De Crespigny επιστρέφει στη γη της Θράκης με σκοπό να βγάλει χρυσό από τα σπλάχνα της.
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΤΟΠΕΔΙ REAL ESTATE»
    Ο Κύπριος θεολόγος Βασίλης Κουτσού, μοναχός Εφραίμ, Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, προφανώς πιστεύει ότι η δύναμη δεν φτάνει να εκπορεύεται από το θείο, πρέπει να γεμίζει και τα ταμεία.
    Της Φαίης Καραβίτη
    fkaraviti@pegasus.gr
    «Αγοράζει κανείς τα πάντα με το χρήμα; Ίσως όχι. Αγοράζει όμως, φαίνεται, το δικαίωμα στα πάντα. Ακόμη και στη σωτηρία της ψυχής. Που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Και ακριβό, αν την επιδιώκει κανείς με τη βοήθεια των εκλεκτότερων από τους ...διαμεσολαβητές προς τον ψιστο. Διότι το μοντέλο του παλιού πνευματικού, του ενάρετου, φωτισμένου γέροντα που προσανατολίζει την ψυχή προς τον Θεό και όχι προς τον εαυτό του μάλλον χρεοκόπησε. Στη θέση του αναδείχθηκε ο μοναχός - σταρ, ονομαστός και ταλαντούχος, πολυπράγμων και επιδέξιος.
    Υπακοή, παρθενία και ακτημοσύνη. Αυτά ορκίζεται ο νέος μοναχός και βέβαια δεν τα έχει εύκολα ή δεδομένα. Ορκίζεται να τα επιδιώξει, να δώσει τη μάχη του για να τα προσεγγίσει. Σε μας τους αδαείς, μοιάζει σαν η απάρνηση της ύλης να ναι το ευκολότερο από τα τρία. Στο μοναστήρι, χωρίς το άγχος της επιβεβαίωσης (και της επιβίωσης) οι ανάγκες γίνονται βασικές, στοιχειώδεις. Γιατί, λοιπόν, κάποιοι, προκειμένου να προσευχηθούν και να μετανοήσουν, χρειάζονται πλούτο και δύναμη; Και μπορεί κανείς να σώσει και την ψυχή του και τα αργύρια; Ο μοναχός Εφραίμ, Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, προφανώς πιστεύει ότι η δύναμη δεν φτάνει να εκπορεύεται από τον θείο, πρέπει να γεμίζει και τα ταμεία».
    EMILIO SALVATORE

    αχ πατρίδα μου...

    μάνα και μητριά μαζί.
    με τόσους ήρωες και προδότες να γράφουν την ιστορία σου.
    μας κάνεις να δακρύζουμε από υπερηφάνεια και να κλαίμε από οργή.
    σ’ αγαπάμε και σε μισούμε ταυτόχρονα.
    μας δίνεις ζωή και μας σκοτώνεις την άλλη στιγμή.
    μας διώχνεις μακριά και σε νοσταλγούμε την επόμενη μέρα.

    αχ πατρίδα μου...
    γέννησες πολιτισμό και τον έθαψες στο πέρασμα των χρόνων.
    καλλιέργησες καρπούς γλυκούς και μας κέρασες φαρμάκι.
    έχτισες με κόπους το οικοδόμημα της δημοκρατίας και το γκρέμισες θεαματικά στο βωμό της πλουτοκρατίας.
    έδωσες εξουσία στους άχρηστους και υπνώτισες τον λαό στις οθόνες της τηλεόρασης.
    έσπειρες μίσος στα παιδιά σου και θερίζεις διχασμό.

    αχ συγκάτοικοι σ’ αυτή τη χώρα...
    πώς την καταντήσαμε έτσι.
    πως καταντήσαμε έτσι.
    βυθιζόμαστε στη λήθη.
    στα προσωπικά συμφέροντα και τη διαφθορά.
    πνιγόμαστε στο δηλητήριο που μόνοι μας απελευθερώσαμε.

    ξεχνάμε εύκολα σ’ αυτή τη χώρα.
    πουλάμε και πουλιόμαστε χωρίς αναστολές.
    γίναμε πόρνες των νταβατζήδων που επιλέξαμε να μας κυβερνάνε.
    τους χαρίσαμε την παρθενιά, τους προσφέραμε τα πάντα και μας κλείδωσαν στο μπουρδέλο που πριν εμείς οι ίδιοι είχαμε χτίσει.

    ξεχνάμε εύκολα σ αυτή τη χώρα.
    η μόνη μας ελπίδα είναι τα παιδιά.
    ας τα χτίσουν όλα από την αρχή.
    ο κόσμος είναι δικός τους.
    αρκετά ασελγήσαμε πάνω του.
    αρκετά τους κοροϊδέψαμε πως εργαζόμαστε για το δικό τους μέλλον.
    μας πήραν χαμπάρι.
    ευτυχώς, γιατί αλλιώς δεν θα τους αφήναμε τίποτα.

    μην κοιμηθείτε κι εσείς...
    μη πέσετε στην παγίδα τους...
    μην ξεχάσετε ποτέ.
    Αναρτήθηκε από HaLiaS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ήθελεσ να κάνει βρε παλίκαρε? Να... ενθαρρύνει τους Παλαιστίνιους να ξαναπετάξουν πυραυλάκια και του χρόνου? Γιατί? Για να τους αποδεκατίσουν πάλι - ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ! - οι Ισραηλινοί?

    Με γειά τους με χαρά τους! Αλλά τι σχέση έχει Οbama με τα βίτσια τους?

    Και είναι γνωστό πως "χωνεύω" τους δημοκρατικούς (μόνον με σόδα!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.