19.1.09

Ελληνική δικαιοσύνη για κάφρους…

… ή καφρική δικαιοσύνη για έλληνες;
Το γκαρσόνι, «λέει», της έδωσε μπομπάκια για ν’ ανάψει τσιγάρο και … αθωώθηκε. Κι άσε τι «λέει» αυτός…
Εγώ θα ‘θελα να ‘ξερα τι λέει ο … Αρχάριος Πάγος!!!
Στο Ιράν, το γκαρσόνι θα δενόταν σε δύο φορτηγά από τα χέρια κι έπειτα αυτά θα έβαζαν πλώρη προς … αντίθετες κατευθύνσεις, τεστάροντας τις αντοχές του … γκαρσονιού (άραγε είναι σαν τα Levi’s; Δεν είναι σαν τα Levi’s; Ποιος ξέρει… Και να ξέρει, ποιος ψάχνει τώρα γι’ άλογα…)…
Στις ΗΠΑ, η επιχείρηση που απασχολεί τον υπάλληλο (γκαρσόνι σε καφέ, κλητήρας σε τράπεζα, καθαριστής τουαλέτας σε εταιρία πετρελαιοειδών, κλπ) θα πλήρωνε στην παθούσα ένα πολύ μεγάλο ποσό για το συμβάν, αφού η ευθύνη ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ δεν είναι ενός συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά της εταιρίας που αυτός αντιπροσωπεύει / εκπροσωπεί! Θα πλήρωνε, λοιπόν, καμιά 3 - 4.000€ που πήρε ο γιατρός για να την «φτιάξει», 2 – 3.000€ που πήρε ο δικηγόρος της να την εκπροσωπήσει, τις 5 – 6.000€ του δικηγόρου της ίδιας της επιχείρησης που εκπροσώπησε την επιχείρηση (η οποία ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ και ΟΡΘΩΣ θα έχανε τη δίκη!) και καμιά … 4 - 5 εκατομμύρια ευρώ για την ψυχική οδύνη (τα οποία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΟΡΘΩΣ θα γινόταν 8 - 10 εκατομμύρια, εφόσον στην κοπέλα είχε μείνει έστω κι ένα σημάδι κι ας είχε μέγεθος μικρής κρεατοελιάς – κι από εκεί και πέρα θα … αυξανότανε, όσο θ’ αυξανότανε και το σημάδι…).
Στην Καφρολάνδη όμως (όπως «Ζουαζιλάνδη»!) ή, όπως ΕΣΕΙΣ την αποκαλείτε «Ελλάδα», τα παιντιά … ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Ε, το λοιπόν … ΠΩΣ ΝΤΙΑΟΛΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
Και ντεν περιμένω από τον εκάστοτε υπουργό «ντικαιοσύνης» να μου απαντήσει… Τι να ξέρει κι αυτό το καημένο;
Ούγκ! Πάω για τσιγάρο (με… αναπτήρα!!!)

Uli Chris

2 σχόλια:

  1. Μη χάσετε και το Τουρλοu(li) στο 69100. Θα... Γαζωθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/09 20:57

    Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;
    "Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;
    Την δήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου την έκανε στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βορειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.