15.12.08

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να αγωνισθεί, να εμπνεύσει και να ενώσει τον Ελληνικό λαό

Μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στη χώρα μας, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η πλήρης ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης να διαχειριστεί μια κρίση, αλλά και η απόλυτη ισοπέδωση του κράτους από τη θεσμική και οικονομική λεηλασία που έχει υποστεί από τη Ν.Δ..
Οι συνθήκες χάους που επικράτησαν, με απόλυτη ευθύνη αυτής της κυβέρνησης, έχουν επηρεάσει βαθύτατα την Ελληνική κοινωνία και έχουν ευλόγως δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες.
Μπροστά σε αυτές τις σοβαρές εξελίξεις, η κυβέρνηση κατά τη συνήθη τακτική της δεν αντιδρά με ουσιαστικά μέτρα, αλλά με σχέδια προπαγάνδας για πολιτική εκμετάλλευση του φαινομένου.
Τα πρόσφατα γεγονότα που ζήσαμε στην Κομοτηνή, είναι τα αποτελέσματα αυτής ακριβώς της τακτικής, που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει επιλέξει.
Η προκλητική απουσία του κράτους, τόσο κατά τις ώρες που προηγήθηκαν των επεισοδίων, με την ανεύθυνη διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών για δήθεν μετακινήσεις κουκουλοφόρων με σκοπό την πρόκληση καταστροφών, όσο και κατά την ώρα της εξέλιξης των γεγονότων, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Διότι αν το «επανιδρυμένο» από την κυβέρνηση της Ν.Δ. κράτος, είχε την αξιοπιστία, αλλά κυρίως την πρόθεση, να καθησυχάσει, ως όφειλε, τους πολίτες, διασφαλίζοντας την προστασία της περιουσίας τους, αλλά και να υπερασπιστεί το δικαίωμα των φοιτητών και κάθε πολίτη να διαδηλώσει ειρηνικά, τίποτε από όλα αυτά δε θα είχε συμβεί.
Δυστυχώς η συμπεριφορά αυτή, που παρατηρήθηκε ταυτόχρονα σε πολλές επαρχιακές πόλεις, έφερε και την Κομοτηνή, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο, στα πρόθυρα μιας κοινωνικής αντιπαράθεσης, που θα είχε τραγικές συνέπειες για την περιοχή μας, η οποία δεν αντέχει φαινόμενα κοινωνικού διχασμού.
Η καταλυτική και υπεύθυνη παρουσία των τοπικών φορέων μπορεί να οδήγησε στην ομαλή εκτόνωση της κρίσης, η κυβέρνηση όμως παραμένει έκθετη στη συνείδηση κάθε δημοκρατικού πολίτη.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες, το ΠΑΣΟΚ, όπως έπραξε και κατά τα τελευταία γεγονότα, είναι εδώ για να αγωνισθεί, να εμπνεύσει και να ενώσει τον Ελληνικό λαό, όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, γύρω από τις λύσεις που θα βγάλουν τη χώρα και τους πολίτες από το αδιέξοδο.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.