31.12.08

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του Δήμου Κομοτηνής

«…ΜΠΑΜ και κάτω, έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο…»

Τελικά ποιοι είναι «νοικοκύρηδες»; Που πάνε όλα τα λεφτά που διαχειρίζεται ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης και η παρέα του; Γιατί υπάρχουν (έστω και λίγα) λεφτά στα ταμεία; Απλήρωτοι υπάλληλοι στις δημοτικές επιχειρήσεις, απλήρωτοι προμηθευτές σε τραγική οικονομική κατάσταση, μέλη της δημοτικής αρχής στα δικαστήρια από πολίτες, δεσμεύσεις λογαριασμών από εργολάβους!!!
Τελικά ποιοι είναι «νοικοκύρηδες»;;;
Η εταιρία Μπαμ – Πυροτέχνημα, που εδρεύει στην Κομοτηνή, με ανακοίνωση της στην εφημερίδα «Παρατηρητής» κατηγορεί τον δήμαρχος Δημήτρη Κοτσάκη και τις κυρίες Μουστάκα και Καζάκου και τους χαρακτηρίζει ασυνεπείς, αγενείς, αλαζόνες, αναξιόπιστους. Μ’ αυτό τον τρόπο, προσπαθεί και ασκεί ένα μοχλό πίεσης για να της καταβληθούν δεδουλευμένα.
Η εταιρία Μπαμ – Πυροτέχνημα δεν είναι η μόνη εταιρία που χρωστάει ο Δήμος Κομοτηνής. Υπάρχουν κι άλλες πολλές. Ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος της πόλης βογκά από τις οικονομικές υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής, η οποία για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται, όπως λέει και η ανακοίνωση, αναξιόπιστη.
Υπομονή 22 μήνες ακόμα…

Η ανακοίνωση της εταιρία έχει ως εξής:
Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Είναι όμως άγνωστες λέξεις για τους συνεργάτες σας.
Ιδιαίτερα για την κυρία Καζάκου που πιστεύει ότι με τα ψέματα και τα μεγάλα λόγια θα λύσει τα διάφορα προβλήματα.
Η εν λόγω κυρία ανέλαβε να πληρώσει την εταιρία μας, για την ρίψη πυροτεχνημάτων που έγινε στις 14 Μαΐου 2008.
Βάσει των λεγόμενων μιας άλλης «αξιόπιστης» και «συνεπέστατης» συνεργάτιδα σας, της κυρίας Μουστάκα, η οποία μας υποσχέθηκε ότι η πληρωμή θα γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Μετά απ’ αυτό εξαφανίστηκε η συγκεκριμένη κυρία και εμφανίστηκε στο προσκήνιο η κυρία Καζάκου, «συνεπέστατη» - αγενής και αλαζόνας. Η εξουσία βλέπετε…
Και άρχισε το γαϊτανάκι. Αύριο, μεθαύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα. Φτάσαμε 24 Δεκεμβρίου όπου η κυρία Καζάκου δεσμεύτηκε να μας πληρώσει.
Τα τηλέφωνα κλειστά… Δεν βρίσκεται πουθενά… Τι να πούμε…
Η κυρία Καζάκου είχε μια συνέπεια.
Πρέπει κύριε δήμαρχε, γιατί εμπίπτει στην δική σας ευθύνη, να ντρέπεστε για την επιλογή των συνεργατών σας.
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κοροϊδεύετε έντιμους επιχειρηματίες δίδοντας και το «καλό» παράδειγμα ως ταγός της τοπικής κοινωνίας. Καλά τα φρου – φρου και τα αρώματα, αλλά δυστυχώς η όλη συμπεριφορά του Δήμου και ασυνέπεια σας προς τις υποχρεώσεις σας, σαφώς και δίνει το «παράδειγμα προς μίμηση», δηλαδή μη πληρώνεται και να είστε συνεπείς.
Σας ευχαριστούμε κύριε δήμαρχε, κυρία Μουστάκα, κυρία Καζάκου για την εντιμότητα σας, την αξιοπρέπεια σας, τη συνέπεια σας, αν όχι τίποτε άλλο πρέπει να αισχύνεστε…
Μπαμ – Πυροτέχνημα Ε.Π.Ε.

1 σχόλιο:

  1. Με τη νέα νομοθεσία δεν είναι δα και δύσκολο να επιβάλλουν μια κατάσχεση στα περιουσιακά του δήμου!

    ΜΠΑΜ - ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.