19.12.08

Συνωμοσίες ξανά και «αυθόρμητοι» πολίτες

Η νεοδεξιά και οι νεοκαραμανλικοί υπερασπιστές της εθνικής μας αξιοπρέπειας και ακεραιότητας, αφού κατάπιαν αμάσητες τις μαγκιές της Τουρκίας στην υφαλοκρηπίδα μας, έσπευσαν να επιτεθούν στους «αναρχικούς» που μαγαρίζουν τη Νομική που έκτισαν «με τα φράγκα» τους. Είναι οι ίδιοι που κραύγαζαν για τους Αμερικανούς και τους Αλβανούς που έβαλαν πέρσι φωτιά στην Ελλάδα και άρα είναι οι αυτουργοί των σχεδόν 100 θανάτων και της ανυπολόγιστης καταστροφής. Η διάλυση του κράτους πέρασε απαρατήρητοι μπροστά στην ανάγκη να «ξαναβγεί ο Καραμανλής» ή μάλλον «να μη βγει ο Γιωργάκης». Σήμερα πονηρά πονηρά περνάνε το μήνυμα των συνωμοτών που βάζουν αλλοδαπούς να ξεκληρίζουν τις περιουσίες των νοικουραίων. Απόδειξη;
  • Οι περισσότερες συλλήψεις ήταν λέει αλλοδαπών «κι αυτό λέει πολλά»!
  • Τα ΜΜΕ ενορχηστρώθηκαν από αόρατο χέρι εναντίον της κυβέρνησης χωρίς να συμψηφίζουν με ανάλογα περιστατικά επί ΠΑΣΟΚ
Εγώ τους αφιερώνω το απόσπασμα από το ΠΟΝΤΙΚΙ για τον ... γάτο Παυλόπουλο. Τα λέει πρακτικά όλα. Και να τους συνεχίσω για τις ... αποδείξεις τους:
  • Λεηλασίες για να συλληφθούν προφανώς και θα κάνουν οι αλλοδαποί. Πλιάτσικο δεν έχουν τόσο ανάγκη οι χορτασμένοι νεολαίοι μας. Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν έχουν δικηγόρο οι μετανάστες άρα συλλαμβάνονται πιο ελεύθερα. Και ότι εν τέλει το πού θα εστιάσουν οι συλλήψεις δεν το καθορίζει ο ... Σόρος που μας επιβουλεύεται αλλά οι οδηγίες της ηγεσίας.
  • Για τα αντίστοιχα περιστατικά επί ΠΑΣΟΚ, να θυμίσω αφενός ότι ζούμε στο 2008, και αυτό σημαίνει πολλά για την κοινωνία και το πώς αντιδρά και πώς εκτιμά κάποια πράγματα. Επίσης να παραθέσω την άποψη από το ΠΟΝΤΙΚΙ που λέει: «δεν θυμόμαστε τόσο ξεκάθαρη υπόθεση δολοφονίας νέου παιδιού από την αστυνομία, μπροστά στα μάτια σωρείας αυτοπτών μαρτύρων, χωρίς ο δράστης να μπορεί να στοιχειοθετήσει πειστικά τον ισχυρισμό του ότι κινδύνευε». Τα λέει ένα έντυπο που χέζει το ΠΑΣΟΚ και την αστυνομία του πατόκορφα και με μανία. «Δεν θυμόμαστε»...
logikos

2 σχόλια:

  1. Και που να δεις τώρα που θα βγει ο Γιωργάκης και θα "λαλήσουν" ακόμη και οι... Βωβοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/09 09:12

    γιατι δε λετε την αληθεια. στησαν την ιστορια για να γινουν καταστροφες και να λεηλατησουν μαγαζια μουσουλμανων. οι φοιτητες σωσαν τη τιμη της κομοτηνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.