9.12.08

Σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία από μαθητές στην Κομοτηνή για τον άδικο χαμό του 16χρονου Αλέξη

Σε μια αυθόρμητη πράξη προχώρησαν σήμερα οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Κομοτηνής, καταλαμβάνοντας το αστυνομικό μέγαρο της Κομοτηνής … σε «αντίποινα» για τον άδικο χαμό του συνομήλικου Αλέξη Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου. Στις 12.30 το μεσημέρι και αφού είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Ειρήνης, διαδήλωσαν ειρηνικά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης. Εκεί κάθισαν μπροστά στην πύλη του μεγάρου, καταλαμβάνοντας το συμβολικά για μισή ώρα. Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας, οι μαθητές υποχώρησαν, χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
Μπορεί φωνές να μην υπήρχαν, αλλά η αγωνία και η οργή τους ήταν αναγραφόμενη στα πανό τους. «Όχι άλλο αίμα», «Θρήνος για τον Αλέξη», «Όχι στην κατάχρηση εξουσίας».
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.