25.11.08

Μιχελής ξανά!!!

Σκηνές απείρου κάλους στο δημοτικό συμβούλιο και πάλι από πλευράς της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη. Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μιχελής σε επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και πιο συγκεκριμένα του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μανανά, για την παράνομη χρησιμοποίηση υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Κομοτηνής, από ιδιώτη για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης, για τον τρόπο που υπογράφηκαν (αν υπογράφτηκαν) συμβάσεις για την συγκεκριμένη εργασία και για το αν πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί … «έγραψε»!!! Αφού ανέλυσε τις αδιαφανείς πελατειακές αναθέσεις που συνάπτει με εργολάβους η δημοτική αρχή, εξηγώντας πως αυτές χρηματοδοτήθηκαν από τον Δήμο Κομοτηνής με 10.000€ και από την ΔΕΑΚΟ με 5.000€, εξέφρασε την εξής απορία: «Χρειάζεται για τέτοια ποσά να υπάρχουν και γραφτά;;;!!!». Δυστυχώς για τον Λαό της Κομοτηνής αυτοί είναι σήμερα οι δημοτικοί άρχοντες που ασκούν την εξουσία.
Κάντε κλικ στο ΦΕΚ για να διαβάσετε από ποιους και γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται ένα υπηρεσιακό όχημα. Στην φωτογραφία ο ιδιώτης – εργολάβος επί τω έργω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.