20.11.08

Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας;;;

Γράφουν σήμερα τα Βηματάκια για την επαναδραστηριοποίηση της «αριστίδην» ομάδας Λάμψα στην Κομοτηνή. Αυτό όμως που χρήζει προσοχής είναι ότι η ίδια η Λάμψα, προσπαθεί να αναλάβει ρόλο και να εμπλακεί ενεργά και πάλι στα θέματα της περιοχής. Τι θέλουν τώρα δηλαδή να καταντήσουν το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη δεύτερο, καταϊδρωμένο και χωρίς υπόληψη κόμμα; Πάντως νομίζω ότι Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη δεν θα την ξαναπατήσει. Άλλωστε τώρα είναι και πιο δραστήρια και πιο δυναμική!!!
Το σχόλιο της στήλης Βηματάκια έχει ως εξής:
Εντός της εβδομάδας στο ΠΑΣΟΚ, θα κατανεμηθούν τομείς και η πολύ γνωστή στον πράσινο χώρο, τοπικά, Πωλίνα Λάμψα, προσπαθεί και πάλι να αναλάβει ρόλο και να εμπλακεί στα θέματα της περιοχής μας. Μετά το φιάσκο των δημοτικών εκλογών και την ήττα, όσον αφορά την επιβολή υποψηφίου, στις τελευταίες εθνικές εκλογές, η γνωστή «αριστίδην» τριμελής ομάδα της Λάμψα στην Κομοτηνή ακόμη απ’ ότι φαίνεται δεν έβαλε μυαλό και ουσιαστικά δεν έχει και λόγο ύπαρξης … η επαναδραστηριοποίηση της!

1 σχόλιο:

  1. Ποιά... Λάμπα? Εμείς τώρα ασχολούμαστε με τη... Λίμπι! Πέφτουμε, πέφτουμεεε... Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το Kadima χάνει άλλες 3 έδρες στην Κnesset προς όφελος του Likoud.

    Mπορεί η Ισραηλινή κυρία Λάμπα να είναι πρώην στέλεχος της Μοssad, αλλά... Ariel Sharon δεν είναι! Που να τα βάλει με το "Big Ben" Netanyahu?

    Άει στα κομμάτια...

    Παρεμπιπτόντως: το "Αμερική, Αμερική..." αναρτήθηκε στο 69100 του Βεζυργιαννίδη. Γιατί, μέσα σ' όλες τις αρλούμπες που πολλοί ακούνε από κάθε... αλόγου σκούφια, μερικοί ακόμα θέλουν να ξέρουν "τι χαμπάρια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.