12.11.08

Συνεργασία θέλουν … οι χρήστες του διαδικτύου

Έκλεισε η δημοσκόπηση που είχαμε στο ιστολόγιο μας και αφορούσε το άνοιγμα της Νέας Πορείας και του Τάσου Βαβατσικλή για συνεργασία με την ελάσσονα αντιπολίτευση στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πενήντα εφτά (57) χρήστες του διαδικτύου ψήφισαν, εξέφρασαν την γνώμη τους. Δυστυχώς όμως, μέσα από μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση δεν μπορεί να δει κανείς τα ποσοτικά χαρακτηριστικά του εκλογικού σώματος. Δηλαδή δεν μπορεί να καταλάβει πόσοι άντρες ή πόσες γυναίκες ψήφισαν, τι ηλικία είχαν, σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν κ.ο.κ. Όμως βλέποντας με μια πρώτη ματιά κανείς την συγκεκριμένη σφυγμομέτρηση, μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα. Ο προοδευτικός χώρος της πόλης μας, θέλει συνεργασία.
  • Το 66% των ψηφισάντων θέλει συνεργασία, είτε με τον Σταμάτη Μαρούδα, είτε με τον Δάμωνα Δαμιανό, είτε και με τους δυο μαζί, ενώ το 33% θέλει μια αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές χωρίς κανέναν από τους προαναφερόμενους.
  • Το 66% αναλύεται σε 21% συνεργασία και με τους δύο, 42% συνεργασία μόνο με τον Σταμάτη Μαρούδα, 3% συνεργασία μόνο με τον Δάμωνα Δαμιανό.
Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν καμία τάση και σίγουρα δεν νομίζουμε ότι αντιπροσωπεύουν πολιτικές και σκέψεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής. Άλλωστε ακόμα κανείς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν μπόρεσε να αποκωδικοποιήσει πλήρως, τις δηλώσεις του Τάσου Βαβατσικλή.
Κατά την γνώμη μας, η Νέα Πορεία πρέπει και θα υπάρχει στο προσκήνιο των δημοτικών πραγμάτων. Οι θέσεις της, οι απόψεις της και η πολιτική που παράγει την καθιστούν το μοναδικό ζωντανό πολιτικό κύτταρο στον τόπο μας. Η δημοτική ομάδα, οι άνθρωποι που περιβάλλουν την δημοτική παράταξη είναι έτοιμοι, ανεξαρτήτως προσώπου, να κερδίσουν ξανά την μάχη των επόμενων δημοτικών εκλογών.
Συμμετοχή : 57 IP
Ερώτηση : Συμφωνείτε με το άνοιγμα της Νέας Πορείας για συνεργασία με την ελάσσονα αντιπολίτευση;
Αποτελέσματα : Ναι συμφωνώ, συνεργασία και με τους δύο 12 (21%), Ναι συμφωνώ, συνεργασία όμως μόνο με τον Σταμάτη Μαρούδα 24 (42%), Ναι συμφωνώ, συνεργασία όμως μόνο με τον Δάμωνα Δαμιανό 2 (3%), Όχι δεν συμφωνώ, αυτόνομη κάθοδος 19 (33%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.